Bulvár

Megvan Magyarország Szépe, Katzenbach Andrea az ország szépségkirálynője

Baleset

Hatalmas tűz volt vasárnap reggel Ajakon

Belföld

Drámai bejelentést tett Dobrev Klára, itt a vége

Beleszállt Bige Lászlóba az Agrárminisztérium, majd egy baloldalazó gazdával is felmondatták a leckét

Reklámfilm készült róla, hogy Bige László teszi tönkre a magyar mezőgazdaságot.

Horváth László gazdálkodó az Agrárminisztérium uszítóvideójában.
Horváth László gazdálkodó az Agrárminisztérium uszítóvideójában.

Facebook-videóban esett neki Nagy István agrárminiszter a nyíltan kormányellenes Bige Lászlónak, Magyarország egyik leggazdagabb vállalkozójának.

Orbán minisztere bizonyítékok nélkül, ám annál magabiztosabban állítja, hogy Bige „műtrágyakartellezése” felbecsülhetetlen kárt okozott a magyar gazdáknak és fogyasztóknak, sőt, általában a magyar mezőgazdaság nyomorúságát is Bige nyakába varrná: Nagy István szerint a „baloldali milliárdos” ellehetetleníti a magyar mezőgazdaságot.

A Nitrogénművek Zrt. „piaci helyzetét kihasználva mesterségesen tartotta drágán a műtrágya árát és most korlátozná a gazdákat a hozzáférésben”

– fogalmazott a miniszter, azzal hergelve: a nagyvállalkozó szerinte (mivel jogerős ítélet még nincs az ügyben – a szerk.) hét éven keresztül nemcsak a magyar gazdákat, hanem minden magyar kenyér-, gyümölcs- és zöldség vásárlót megkárosított, hogy extra profithoz juthasson!

❗️Bige László műtrágyakartellezése felbecsülhetetlen kárt okozott a magyar gazdáknak és fogyasztóknak!☝A baloldali milliárdos ellehetetleníti a magyar mezőgazdaságot, a Nitrogénművek Zrt. piaci helyzetét kihasználva mesterségesen tartotta drágán a műtrágya árát és most korlátozná a gazdákat a hozzáférésben.😡 A nagyvállalkozó hét éven keresztül nemcsak a magyar gazdákat, hanem minden magyar kenyér, gyümölcsöt és zöldség vásárlót megkárosított, hogy extra profithoz juthasson.➡️Az Agrárminisztérium határozott álláspontja, hogy a gazdálkodók és a magyar családok érdekében minden lehetséges eszközt be kell vetni a biztonságos hazai műtrágyaellátás kapcsán.❗️Bige László zsarolásának nem engedünk, meg fogjuk védeni a magyar gazdákat és a magyar fogyasztókat!

Posted by Nagy István on Saturday, November 27, 2021

Az Agrárminisztérium szerint ezért a gazdálkodók és a magyar családok érdekében minden lehetséges eszközt be kell vetni a biztonságos magyarországi műtrágyaellátás kapcsán – fenyegetett a miniszter.

A videóban a minisztérium egy gazdálkodóval is felmondatta, miféle nemzetellenes dolgokat művel Bige. A szereplésre ki tudja, milyen módon rávett Horváth László arról magyarázott: nyáron kezdődött az áremelkedés, de ilyen mértékű, őrületes 4-4,5 százalékos emelkedésre nem számítottak. A „gazdálkodó” az előadása szerint Bige vagyonával kapcsolatban is naprakész:

„a magyar műtrágyakirály elégedjen meg egy tisztességes jövedelemmel. Ne akarjon többszörös extraprofitot, hogy a műtrágyavásárlásból finanszírozza a baloldal kampányát”

– harsogta Horváth a kormánypropagandával egybehangzóan.

Ez is érdekelhet: Halálos baleset történt a 4-es főút budapesti szakaszán

Kapcsolódó hírek

Megvan Magyarország Szépe, Katzenbach Andrea az ország szépségkirálynője

Lezuhant egy vitorlázógép Dunakeszin egy 17 éves lánnyal a fedélzetén

Felmentették Bige Lászlót, nem tudták rábizonyítani, amit összehazudoztak róla

Nagy segítség a magyar családoknak: hungarikum lett a kocsi, a szaloncukor és az Aranyfácán sűrített paradicsom

Nagy István: Érik a fostos szilva

Betiltaná a műhúst a miniszter Magyarországon

Esőben, arany színű ollóval nyiszálva adtak át egy utat a fideszesek Mosonmagyaróváron

Bige László bejelentette: 93 év után befejezi gyártói tevékenységét a Nitrogénművek

Jogerősen felmentették Bige Lászlót a vesztegetés elfogadásának vádja alól

Írd te a Röviden híreit! Szerkesztő-újságírót keresünk, részletek itt!