Belföld

Sorban szavaznak az idősotthonba bejelentett venezuelaiak az I. kerületben, a telefonjukon ott a fideszes eligazítás spanyolul

Baleset

Nagy baleset az M5-ösön, minden ütközött mindennel

Baleset

Gyerekeket szállító busz borult árokba Kőszegnél, sok sérült

Szijjártó harcot hirdetett Brüsszel és a baloldal ellen a Fidesz-kongresszuson

A külügy vezéresze úgy számol, ha nem a Fidesz győz jövőre, bevándorlók országává válunk.

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter beszédet mond a Fidesz 29. tisztújító kongresszusán Budapesten, a Hungexpón 2021. november 14-én.
Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter beszédet mond a Fidesz 29. tisztújító kongresszusán Budapesten, a Hungexpón 2021. november 14-én. Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Brüsszel és a magyar baloldal „migrációs politikája” a nemzetek és a kereszténység meghaladására, az európai népesség cseréjére és a Soros-terv végrehajtására irányul – mesélte Szijjártó Péter a Fidesz 29., budapesti tisztújító kongresszusán vasárnap.

A külgazdasági és külügyminiszter beszédében kifejtette: hat évvel ezelőtt 400 ezer illegális migráns tört be Magyarországra a déli határon keresztül, átmasíroztak Magyarországon és „a tisztelet legalapvetőbb jeleit sem mutatták irántunk, a törvényeink iránt, a szabályaink, a kultúránk iránt”, kritikán aluli módon viselkedtek!

Hat éve védjük a déli határt, a magyar emberek biztonságát, Magyarországot, egész Európát, és ha nem tettünk volna így, akkor „ma sok százezerrel vagy millióval több illegális bevándorló lenne a kontinensünkön” – riogatott Szijjártó.

Szerint hatalmas szerencse, hogy a határt védő rendőrökön és katonákon múlt, hogy mi történik a déli határon, nem pedig Brüsszelen és a magyar baloldalon. Hat éve Brüsszelből „folyamatosan nyomják a kötelező letelepítési kvóták ügyét”, most éppen szponzorált visszatérítésnek hívják – közölte.

Szijjártó Péter azt is tudni véli:

nincs kétség afelől, hogy „a baloldal kerítést bontana és beengedné a migránsokat”, és az „éppen aktuális jelöltjük” több videóban is hosszasan beszélt a kormány migrációs politikájával szemben.

Ezért 2022 egyik nagy tétje az lesz, hogy „április után is Magyarország magyar ország lesz-e”, vagy bevándorlók országává válunk – hangoztatta.

A külügyminiszter szerint Brüsszel és a magyar baloldal migrációs politikája egyértelműen a nemzetek és a kereszténység meghaladására, az európai népesség cseréjére és a Soros-terv végrehajtására irányul, ezért az elkövetkezendő időszakban is harcolni kell ellene, a jövő tavasz tétje egyértelmű.

Ez is érdekelhet: Orbán a pulpitusról üzent feleségének: „Mindig velem voltál, akkor is, amikor nem érdemeltem meg”

Kapcsolódó hírek

Dézsi Csaba András nem nyugszik, ő is újraszámoltatná a szavazatokat

Karácsony Gergely kezdeményezi a főpolgármester-választás megismétlését

Máris megbukott a Fidesz jelöltje, visszaléptették Szentkirályi Alexandrát a főpolgármester-jelöltségtől

Kínai nyelvű levélben oktatja a Fidesz a budapesti kínaikat, hogy hova kell húzni az ikszet

Egy kávézó teraszán kapták el Szentkirályi Alexandrát, Deutsch Tamás közben igyekezett köddé válni

Választás előtt még hazarendelik Szijjártó Pétert, Szentpétervárra utazik csütörtökön

„Kedves Kínai Barátaim!” – Kőbányán is kínai nyelvű levélben kampányolnak Orbánék

Németh Szilárd nagyon duzzog, amiért a csepeliek elzavarták a Fideszt

Hisztizhet a Fidesz: ennyi EP-mandátumot kaphat a TISZA Párt egy friss felmérés szerint

Írd te a Röviden híreit! Szerkesztő-újságírót keresünk, részletek itt!