Bulvár

Magyar Péter elárverezi a „női” napszemüvegét, elképesztő összegnél tart a licit

Belföld

Magyar Péter üti-veri Orbán Viktort, saját követői is kinevetik a miniszterelnököt

Életmód

Megszűnik egy kedvelt tévécsatorna Magyarországon

Jön a Fidesz tisztújítója, négy jelölt pályázhat a megüresedő alelnöki székre

Orbán Viktor miniszterelnök hagyományos évértékelő beszédét tartja a Várkert Bazárban 2020. február 16-án.
Orbán Viktor miniszterelnök hagyományos évértékelő beszédét tartja a Várkert Bazárban 2020. február 16-án. Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Vasárnap tartja kétévente esedékes tisztújító kongresszusát a Fidesz, amely olyan izgalmas kérdésre is választ ad majd, hogy az egyetlen jelöltet (Orbán Viktort) megválasztja-e az 1470 fős küldöttség.

Az alelnökök körében viszont lesz változás, mert Novák Katalin időközben miniszter lett, és ez kizárja, hogy alelnökként funkcionálhasson. A Magyar Nemzet értesülései szerint Novák helyére a párt négy női politikusa

Koncz Zsófia, Szentkirályi Alexandra, Gál Kinga és Vitályos Eszter pályázik.

Hollik István, a Fidesz kommunikációs vezetője a kormánylapot arról tájékoztatta, hogy az 1470 küldött mellett hatszáz meghívott vendég lesz jelen a kongresszuson, többek között diplomaták, tudósok, művészek és sportolók. Az esemény házigazdái Koncz Zsófia országgyűlési képviselő és Zsigó Róbert államtitkár lesznek.

Orbán Viktor mellett beszédet mond majd Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter, Varga Mihály pénzügyminiszter, Varga Judit igazságügyi miniszter, valamint Novák Katalin családokért felelős tárca nélküli miniszter. Mellettük Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkára, Deutsch Tamás, a párt EP-képviselője, Németh Szilárd, a Honvédelmi Minisztérium államtitkára és Gyopáros Alpár, a Magyar falu program kormánybiztosa is felszólal a rendezvényen.