Baleset

Patkány rágott meg egy alvó kisbabát Ócsán

Baleset

Nagy baleset Budapesten, több busz is késik

Baleset

Milliárdos exdiplomata csapódott a földnek Besenyei Péter korábbi repülőjével

Tóth Gabiról most az derült ki, hogy nagy focirajongó

Szívesen jár NB II-es, NB III-as bajnokikra is, „jókat szotyizik” a lelátón.

Tóth Gabiról most az derült ki, hogy nagy focirajongó
Fotó: Facebook/Tóth Gabi

Tóth Gabi mostanában nem tud olyat mondani, ami ne illeszkedne a kormánypropagandába: az énekesnő ezúttal a Nemzeti Sportnak adott interjújában arról vallott, hogy micsoda focirajongó.

A Fradi iránti szimpátiája állítólag férjéhez, Krausz Gáborhoz köthető, aki lelkes drukkere a zöld-fehéreknek. Gabi óriási ennek kapcsán élménynek nevezte, hogy férjét már a Groupama Arénába is elkísérhette!

„Nagyon vártam már ezt a lehetőséget, mert szeretek focimeccsre járni. Nemcsak elfeledteti a gondokat, de megérint, összekovácsol, és erősíti a nemzeti összetartozás érzését, amikor egy stadionnyi ember együtt szurkol kedvenc csapatának”

– magyarázta Tóth Gabi.

A muzsikusnőnek a külföldi csapatok közül a Barcelona a kedvence, de az interjúból az is kiderül, hogy nem túlságosan válogatós, NB II-es és NB III-as mérkőzésekre is szívesen jár:

„A soroksári pályán rendszeresen megfordultam, mert az egyik barátnőm férje ott futballozott; a mérkőzések alatt jókat szotyiztunk a lelátón.”

Arról is mesélt, hogy már gyerekkorában is sokat focizott, és kifejezetten szeret most is meccset nézni, és fantasztikus élmény számára egy Európa-bajnokság vagy világbajnokság idején társaságban drukkolni. Szintén szép emlék számára, amikor 2014-ben Magyarország képviseletében elénekelhette a brazíliai vb himnuszát. „Megtisztelő volt és felemelő érzés a hazámat képviselni” – fogalmazott.

„Milyen szépen bánsz velem” – elalélós posztban magasztalja fricskását Tóth Gabi

Tóth Gabi: Mindegy hányszor törtek össze a múltban, ha érzed, hogy élsz

Kiszel Tünde Tóth Gabiról: őstehetség, energiabomba, kedves, jószívű

Rengeteg pénzt találtak Ferencvárosban egy fa alatt, senki nem keresi

106 újabb református értelmiségi követeli a tróger fideszes Balog Zoltán „püspök” lemondását

Indul a Való Világ 12, itt lesz látható