Belföld

Drámai felvételt tettek közzé a szinte magatehetetlenül fekvő Karsai Dánielről

Gazdaság

Brutális megszorítást jelentett be Varga Mihály, összeomlott a költségvetés

Baleset

Milliárdos exdiplomata csapódott a földnek Besenyei Péter korábbi repülőjével

Halálos baleset történt Abonynál

Összeroncsolódott személyautó Abony térségében, ahol egy férfi autójával lesodródott a 4616-os útról és felborult 2021. október 24-én. A járművet vezető 46 éves férfi a helyszínen belehalt sérüléseibe.
Összeroncsolódott személyautó Abony térségében, ahol egy férfi autójával lesodródott a 4616-os útról és felborult 2021. október 24-én. A járművet vezető 46 éves férfi a helyszínen belehalt sérüléseibe. Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt

A helyszínen életét vesztette az a férfi, aki autójával lesodródott az útról, és felborult vasárnap délután Abony térségében.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság azt írta: a személygépkocsi a 4616-os út Abonyhoz tartozó szakaszán, egyelőre tisztázatlan okból szenvedett balesetet. A járművet vezető 46 éves férfi a helyszínen belehalt sérüléseibe.

Összeroncsolódott személyautó Abony térségében, ahol egy férfi autójával lesodródott a 4616-os útról és felborult 2021. október 24-én. A járművet vezető 46 éves férfi a helyszínen belehalt sérüléseibe.

Összeroncsolódott személyautó Abony térségében, ahol egy férfi autójával lesodródott a 4616-os útról és felborult 2021. október 24-én. A járművet vezető 46 éves férfi a helyszínen belehalt sérüléseibe.Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt

A rendőrök a helyszínelés és a mentési munkálatok idejére teljes szélességében lezárták az útszakaszt, az arra közlekedőket visszafordítják, ezért azt kérik, hogy akinek módjában áll, válasszon másik útvonalat.

Tejet szállító kamion borult fel az M4-esen Abonynál

Apa, anya, gyerekek mérték a kristályt Abonyban, egy rakás pénzt, autókat is lefoglalt a rendőrség

Szörnyű baleset Abonynál: 9 éves kislány és egy 71 éves férfi is meghalt

Több helyen is gázolt a vonat csütörtök délelőtt

Nagy baleset Budapesten, több busz is késik

Patkány rágott meg egy alvó kisbabát Ócsán