Bulvár

Ironikus üzenetben sietett Varga Judit segítségére Renner Erika, a lúgos orvos áldozata

Baleset

Rettenetes hír: meghalt az Esztergom Rally egyik sérültje, egy kislány – már öt életet követelt a tragédia

Gazdaság

Kínos kérdésekre várja a választ Orbán Viktortól Magyar Péter

Apa, anya, gyerekek mérték a kristályt Abonyban, egy rakás pénzt, autókat is lefoglalt a rendőrség

RövidenRöviden
Megbilincselt kezű nőt kísérnek rendőrök egy abonyi családi ház udvarán 2022. november 16-án. A Terrorelhárítási Központ speciálisan képzett műveleti egységei kábítószer-kereskedelem bűntettének megalapozott gyanúja miatt hajtottak végre akciót egy abonyi család házában, ahol 175 gramm arany ékszert, öt okostelefont, fecskendőket, mérleget, kanalat, már kiporciózott pakkokat, és több mint 600 gramm kábítószergyanús anyagot, továbbá mintegy 8 millió forintot foglaltak le.
Megbilincselt kezű nőt kísérnek rendőrök egy abonyi családi ház udvarán 2022. november 16-án. A Terrorelhárítási Központ speciálisan képzett műveleti egységei kábítószer-kereskedelem bűntettének megalapozott gyanúja miatt hajtottak végre akciót egy abonyi család házában, ahol 175 gramm arany ékszert, öt okostelefont, fecskendőket, mérleget, kanalat, már kiporciózott pakkokat, és több mint 600 gramm kábítószergyanús anyagot, továbbá mintegy 8 millió forintot foglaltak le. Fotó: MTI/Mihádák Zoltán

Kábítószer-kereskedelemmel gyanúsít a rendőrség egy abonyi családot, az apa és az anya részben beismerő vallomást tett.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság vasárnap azt közölte: a 43 éves férfi, 41 éves élettársa, fiaik, továbbá egy 24 éves és 22 éves férfi az apa által meghatározott feladatok alapján vettek részt a vállalkozásban. Az üzleteket a családfő bonyolította, a porciózást az anya és fiai végezték, a kilónként vásárolt kristályt 10-400 grammos adagonként adták tovább ügyfeleiknek, grammonként 2500-3000 forintért.

Bejelentett munkahelye, rendszeres legális jövedelme a család egyik tagjának sem volt, házuk udvarán ennek ellenére két, összesen 16 millió forint értékű autó parkolt, és a szerdai kutatáskor lefoglalt ékszer, illetve pénz mennyisége „sem arról árulkodott, hogy megélhetési gondjaik lettek volna” – írta a rendőrség.

Elfogásukkor lefoglaltak 175 gramm arany ékszert, öt okostelefont, fecskendőket, mérleget, kanalat, már kiporciózott pakkokat, és több mint 600 gramm kábítószergyanús anyagot, továbbá mintegy 8 millió forintot.

Rendőrségi házkutatás során előkerült kábítószergyanús anyag, kanál egy abonyi családi házban 2022. november 16-án.

Rendőrségi házkutatás során előkerült kábítószergyanús anyag, kanál egy abonyi családi házban 2022. november 16-án.Fotó: MTI/Mihádák Zoltán

Az apa és élettársa részben beismerő vallomást tettek, fiaik megtagadták a vallomástételt.

A nyomozáshoz egy másik ügyet is egyesítettek a ceglédi rendőrök, mivel felmerült, hogy a két eljárás érintettjei egymással is üzleteltek. Jászkarajenőről előállítottak egy férfit, aki új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntettével gyanúsítanak. A gyanú szerint a 46 éves férfi néhány hónapja kezdett az N-etilbufedront tartalmazó illegális szerrel kereskedni, amelynek grammját 10 ezer forintért vette, és ügyfeleinek 13-15 ezer forintért adta el.

Az öt gyanúsítottat azóta letartóztatta a bíróság.

Orbán Viktor után a Facebook is elkezdett leszámolni a valódi hírekkel.

Tavaly október óta hiába posztoljuk a cikkeinket a közösségi oldalra, a felhasználók mindössze néhány százalékának mutatja meg az algoritmus.

Oszd meg te is ezt a hírt, küldd tovább ismerőseidnek, hogy ne csak a hatalmaskodók hangja hallatsszon:

Ez is érdekelhet

Váratlanul feladta magát az egyik legkeresettebb magyar bűnöző – itt bujkált mostanáig

Elfogtak egy drogkereskedő férfit és anyját, akik egy sírban rejtegették a kábítószert

Öt budapesti férfit vádolnak jelentős mennyiségű kábítószer kereskedelmével

Felfüggesztett börtönre ítélték Portik Tamás fiát, aki januárban kávéval öntötte le a bírót

Ironikus üzenetben sietett Varga Judit segítségére Renner Erika, a lúgos orvos áldozata

Gyermekpornográfia és szexuális erőszak miatt emeltek vádat egy gödi férfi ellen