Több ezer lengyelt csődíthetnek Budapestre az október 23-ai Békemenetre

Fricz Tamás úgy tudja, Soros, Brüsszel, a libsik, a pénzesek mind a „végső leszámolásra készülnek”.

Több ezer lengyelt csődíthetnek Budapestre az október 23-ai Békemenetre
Fotó: MTI/Balázs Attila

Egész Európának fogja üzenni az október 23-i békemenet, hogy tömegek állnak a nemzeti önállóságot védő magyar kormány mögött

– magyarázta a Kossuth Rádió Vasárnapi Újság című propagandaműsorában az eseményt szervező Civil Összefogás Fórum kurátora. Fricz Tamás szerint ugyanis az első alkalom óta most van a legnagyobb szükség egy újabb Békemenetre. Meg is nevezte az aktuális ellenségeket:

a brüsszeli bürokrácia, a Soros-hálózat, a globalista-liberális erők, pénzügyi körök!

Fritz úgy tudja, az említett csoportok „végső leszámolásra készülnek”, hogy az Orbán-kormány megbuktatásával olyan életformát vezessenek be, amelyet a magyarok elutasítanak. Meg kell tehát védeni a hagyományos értékeket, az életformát, a nemzeti önállóságot, a kereszténységet, a családpolitikát, és meg kell mutatni, hogy a magyarok ellenállnak a globális elit nyomásának – hergelt az orbánista „civil szervezet” vezetője.

Az MTI szerint a Gazeta Polska című varsói hetilap főszerkesztője eközben azt közölte, hogy

akár több ezer lengyel is jöhet Budapestre jövő héten, mivel a koronavírus miatt a március 15-i ünnepségeken nem vehettek részt.

Tomasz Sakiewicz szerint a történelmi évfordulók üzenete az, hogy a magyarok és a lengyelek folyamatosan küzdenek a szabadságukért. Ezt kell tenniük ma is, hiszen „Európában veszélybe került a szabadság, a földrész legnagyobb államai le akarják tiporni a demokráciát” – tette hozzá.

Kapcsolódó hírek