Bűnügy

„8-10 métert repültek” a rendőrök a detonáció következtében – Megszólalt a TEK az esztergomi robbantásról

Közlekedés

Lázár János 6,1 millió forintos jutalommal járó „közlekedési elismeréseket” osztott ki

Bűnügy

Robbantás történt Esztergomban, egy rendőr meghalt, többen megsérültek

Márki-Zay: „tudom, hogy kik a melegek a kormányban, az egyik miniszter fiúbarátjának a nevét is ismerem”

Szilágyi SzabolcsSzilágyi Szabolcs
Márki-Zay Péter hódmezővásárhelyi polgármester, a Mindenki Magyarországa Mozgalom alapító elnöke.
Márki-Zay Péter hódmezővásárhelyi polgármester, a Mindenki Magyarországa Mozgalom alapító elnöke. Részlet Juhász Péter interjújából.

„Márki-Zay Péter, ahogy még nem láttad” címmel került fel egy interjú Juhász Péter, a néhai Együtt korábbi elnökének Youtube-csatornájára, a videóban az ellenzéki miniszterelnök-jelölt-aspiráns húzós témákra is kitért.

A kormány homoszexualitás-üldözése kapcsán szóba került Márki-Zay Péter egy korábbi kijelentése, amikor is Orbán Viktor fiát melegnek titulálta. Az ellenzéki politikus ezt most úgy finomította, hogy nem akarja tényként állítani, hogy Orbán Gáspár a saját neméhez vonzódik, „csak úgy látja”, hogy a fiú az apja börtönében van, és szerinte füstjeleket küld (azzal, hogy homoszexualitással kapcsolatos témáról írta az állítólag később letiltott szakdolgozatát, vagy hogy a Felház nevű egyházi mozgalma izmos, fiatal fiúkat keresett Jézus menyasszonyának).

Márki-Zay arról is beszélt, ő egy olyan országot szeretne, ahol bárki nyíltan vállalhatja a nemi orientációját. Az előítéletek lebontásához pedig szerinte az kell, hogy még a fideszes gyűlölködők is lássák be, hogy a Fideszben van a legtöbb meleg. „Szájer Józsefről ez nyilvánosan kiderült, az összes többiről csak mi tudjuk” – fogalmazott, hozzátéve, hogy Orbán Viktor óriási hibát vétett, amikor „saját, ostoba szempontjai miatt” témává tette a homoszexualitást.

„Most már mindenki tudja, hogy a Fideszben van a legtöbb meleg. Én azt is tudtam, hogy Szájer József is meleg. Azt is tudjuk, hogy a fél kormány meleg. Pontosan tudom. Nem én fogom őket leleplezni, valaki más megteszi”

– magyarázta Márki-Zay Péter.

A politikus azt is tudni véli, hogy az egyik legfontosabb és „leghomofóbabb” kereszténydemokrata politikus is meleg. Majd ha ő maga kiáll ezzel, vagy lebukik, mint Szájer, akkor mindenki más is tudni fogja majd róla – jelentette ki az interjúban Márki-Zay Péter.

Ezek is érdekelhetnek

Menczer Tamás: aggódom a svéd demokráciáért!

Megszólalt a kutyapártos nő megvesztegetésével lebukott fideszes: elképesztő mesével állt elő

Brutális, több milliárdos bírsággal lehetetlenítené el az ellenzéki pártokat az Állami Számvevőszék

Lázár János megfenyegette a hódmezővásárhelyieket, Márki-Zay szerint le kell mondania

Kirúgták Pálffy Istvánt a Hír TV-től, miután pedofilok mentegetésével debütált első adásában

Márki-Zay durva dolgokat állít Gyurcsányról