Bűnügy

Elfogatóparancsot adtak ki a csütörtöki halálos hármas karambol ügyében

Baleset

Ketten meghaltak egy balesetben Budapesten, a vétkes sofőr és utasai elmenekültek

Életmód

Megszűnik egy kedvelt tévécsatorna Magyarországon

Márki-Zay: „tudom, hogy kik a melegek a kormányban, az egyik miniszter fiúbarátjának a nevét is ismerem”

Márki-Zay Péter hódmezővásárhelyi polgármester, a Mindenki Magyarországa Mozgalom alapító elnöke.
Márki-Zay Péter hódmezővásárhelyi polgármester, a Mindenki Magyarországa Mozgalom alapító elnöke. Részlet Juhász Péter interjújából.

Márki-Zay Péter, ahogy még nem láttad” címmel került fel egy interjú Juhász Péter, a néhai Együtt korábbi elnökének Youtube-csatornájára, a videóban az ellenzéki miniszterelnök-jelölt-aspiráns húzós témákra is kitért.

A kormány homoszexualitás-üldözése kapcsán szóba került Márki-Zay Péter egy korábbi kijelentése, amikor is Orbán Viktor fiát melegnek titulálta. Az ellenzéki politikus ezt most úgy finomította, hogy nem akarja tényként állítani, hogy Orbán Gáspár a saját neméhez vonzódik, „csak úgy látja”, hogy a fiú az apja börtönében van, és szerinte füstjeleket küld (azzal, hogy homoszexualitással kapcsolatos témáról írta az állítólag később letiltott szakdolgozatát, vagy hogy a Felház nevű egyházi mozgalma izmos, fiatal fiúkat keresett Jézus menyasszonyának).

Márki-Zay arról is beszélt, ő egy olyan országot szeretne, ahol bárki nyíltan vállalhatja a nemi orientációját. Az előítéletek lebontásához pedig szerinte az kell, hogy még a fideszes gyűlölködők is lássák be, hogy a Fideszben van a legtöbb meleg. „Szájer Józsefről ez nyilvánosan kiderült, az összes többiről csak mi tudjuk” – fogalmazott, hozzátéve, hogy Orbán Viktor óriási hibát vétett, amikor „saját, ostoba szempontjai miatt” témává tette a homoszexualitást.

„Most már mindenki tudja, hogy a Fideszben van a legtöbb meleg. Én azt is tudtam, hogy Szájer József is meleg. Azt is tudjuk, hogy a fél kormány meleg. Pontosan tudom. Nem én fogom őket leleplezni, valaki más megteszi”

– magyarázta Márki-Zay Péter.

A politikus azt is tudni véli, hogy az egyik legfontosabb és „leghomofóbabb” kereszténydemokrata politikus is meleg. Majd ha ő maga kiáll ezzel, vagy lebukik, mint Szájer, akkor mindenki más is tudni fogja majd róla – jelentette ki az interjúban Márki-Zay Péter.

Kapcsolódó friss hírek

„Ez a kormány gyermekbarátnak hazudja magát” – Több ezer emberrel tüntetett Magyar Péter a Belügyminisztérium előtt

Beszakadt az úttest egy parkoló autó alatt Budapesten

Mentővel ütközött egy autó a Nagykörúton

Megszólalt Áder János, talált valamit a mobiltelefonokban

„Megöllek!” – Székkel verte össze a tanárnőjét egy 9. osztályos az egyik szolnoki iskolában

Megtámadták a Kétfarkúak jelöltjét Kecskeméten