Közlekedés

Rendet tesz a MÁV: nem lehet csak úgy csoportosan felszállni a vonatokra

Bulvár

Büdös bunkó: Kern András megint a járdára parkolt a szarjával

Baleset

Ketten meghaltak egy balesetben Budapesten, a vétkes sofőr és utasai elmenekültek

Divatpercek Tállai Andrással: a kerékpárút-átadó szett

Tállai András, a Pénzügyminisztérium parlamenti államtitkára, fideszes országgyűlési képviselő (k), Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő (j3), ifj. Szilvási András, a Szilvási Építői Kft. ügyvezetője (b), valamint Csendesné Farkas Edit, Bogács (b2), Vasas Csaba, Bükkzsérc, (b3, Fekete Zoltán, Mezőkövesd (j2) és Csendes Péter, Cserépfalu (j) polgármestere (b-j) a négy dél-borsodi települést összekötő, több mint 20 kilométer hosszúságú kerékpárút avatásán Mezőkövesd határában 2021. október 7-én.
Tállai András, a Pénzügyminisztérium parlamenti államtitkára, fideszes országgyűlési képviselő (k), Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő (j3), ifj. Szilvási András, a Szilvási Építői Kft. ügyvezetője (b), valamint Csendesné Farkas Edit, Bogács (b2), Vasas Csaba, Bükkzsérc, (b3, Fekete Zoltán, Mezőkövesd (j2) és Csendes Péter, Cserépfalu (j) polgármestere (b-j) a négy dél-borsodi települést összekötő, több mint 20 kilométer hosszúságú kerékpárút avatásán Mezőkövesd határában 2021. október 7-én. Fotó: MTI/Vajda János

Négy dél-borsodi települést köt össze az a több mint 20 kilométer hosszúságú kerékpárút, amelyet csütörtökön adtak át Mezőkövesd határában, és ennek apropóján fel is vonultak a nagyságosok ahogy ilyenkor szokás: ollókkal, szalaggal, ünnepi rittyentőben.

A jó hír, hogy az eseményt ezúttal nem egy tyúkketrecben rendezték, a szemnek viszont rossz, hogy Tállai András, a Pénzügyminisztérium parlamenti államtitkára, helyi országgyűlési képviselő is megjelent rajta jellegzetes „toprongyos TSZ-elnök” szerelésében:

Tállai András magyar politikus kerékpárút-átadó outfitje.

Tállai András magyar politikus kerékpárút-átadó outfitje.Fotó: MTI/Vajda János