Baleset

Súlyos baleset az Esztergom Rallyn: nézők közé csapódott egy autó, legalább 4-en meghaltak, sok a sérült

Baleset

Halálos baleset történt Tiszakécskénél: fának csapódott egy pickup

Bulvár

Ez nem egy nyilas házmester valami történelmi film forgatási helyszínéről, hanem Sulyok Tamást fotózták le Szegeden, egy csatorna mögött bujkálva

Magyar férfiak nyerték a szarvasbőgő Európa-bajnokságot

Szilágyi SzabolcsSzilágyi Szabolcs
A későbbi második helyezett Kasper Máté a XXII. Szarvasbőgő Európa-bajnokságon az "Egy a természettel" Vadászati és Természeti Világkiállításon a fővárosi Hungexpón 2021. október 3-án.
A későbbi második helyezett Kasper Máté a XXII. Szarvasbőgő Európa-bajnokságon az "Egy a természettel" Vadászati és Természeti Világkiállításon a fővárosi Hungexpón 2021. október 3-án. Fotó: MTI/Illyés Tibor

Csapatban első helyezést ért el Magyarország a XXII. Szarvasbőgő Európa-bajnokságon az „Egy a természettel” Vadászati és Természeti Világkiállításon. Egyéniben az észt Inna Uus győzött, a magyar Kasper Máté második lett.

A szarvasbőgő verseny lényege, hogy a szarvasbika hangját különböző eszközökkel igyekeznek utánozni, például szürkemarha tülkével, tengeri csiga házával, vagy műanyag csővel.

Kasper Áron, Kasper Máté és Czakó Attila, a győztes magyar csapat tagjai (b-j) a XXII. Szarvasbőgő Európa-bajnokságon az

Kasper Áron, Kasper Máté és Czakó Attila, a győztes magyar csapat tagjai (b-j) a XXII. Szarvasbőgő Európa-bajnokságon az „Egy a természettel” Vadászati és Természeti Világkiállításon a fővárosi Hungexpón 2021. október 3-án. Fotó: MTI/Illyés Tibor

Az állami MTI szerint szombat estig több mint 850 ezren vettek részt a rendezvénysorozaton. Ez a szám azonban a szervezők bevallása szerint is úgy jön ki, hogy bár a Hungexpón csak 180 ezer vendég fordult meg, beleszámolják az összes vidéki társrendezvényt is.

Igyekeznek iskolásokkal is duzzasztani a látogatószámot, a Fátyol Iskolaprogram első öt napján több mint 16 ezer diákot láttak vendégül – a programra hétfőn újabb 4000 diák érkezik.

Orbán Viktor után a Facebook is elkezdett leszámolni a valódi hírekkel.

Tavaly október óta hiába posztoljuk a cikkeinket a közösségi oldalra, a felhasználók mindössze néhány százalékának mutatja meg az algoritmus.

Oszd meg te is ezt a hírt, küldd tovább ismerőseidnek, hogy ne csak a hatalmaskodók hangja hallatsszon:

Ez is érdekelhet

Pesty László: Nem zárható ki, hogy zsarolják Varga Juditot

„Akkor is hazudsz, ha kérdezel” – reagálta Bayer Zsoltnak Magyar Péter

Orbán Viktor bejelentette, hogy dolgozik a kormány

Orbán a Facebookon hajrá magyarokozik, miközben Budapesten a lemondásáért tüntetnek

Közleményt adott ki az ügyészség Magyar Péter hangfelvételével kapcsolatban

Gulyás Gergelyt kiverték a betegágyából is, hogy videóra mondja: „sok hűhó semmiért” az ügyészségi iratok megmásítása