Baleset

Meghalt egy ember a Balatoni úton történt balesetben

Kultúra

Mi történt? Bencsik Andrásék durván beleszálltak az ajnározott Petőfi-filmbe: „minden vonatkozásban rossz lett”

Baleset

Súlyos baleset az Esztergom Rallyn: nézők közé csapódott egy autó, legalább 4-en meghaltak, sok a sérült

Orbán: a cél, hogy akinek gyereke van, jobban éljen annál, mint akinek nincs

RövidenRöviden
Orbán Viktor miniszterelnök interjút ad a Jó reggelt, Magyarország! címû műsorban a Kossuth rádió stúdiójában 2018. december 7-én.
Orbán Viktor miniszterelnök interjút ad a Jó reggelt, Magyarország! címû műsorban a Kossuth rádió stúdiójában 2018. december 7-én. Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Harcolni kell azért, hogy gyorsabban megtörténjen a tizenharmadik havi nyugdíj visszaállítása és a nyugdíjasok jövőre ne csak a második heti, hanem a harmadik, esetleg a negyedik heti többletet is megkaphassák – mondta Orbán Viktor pénteken a Kossuth rádió propagandaműsorában.

A mindig mindenkivel harcoló kormányfő arról magyarázott, most azért kell harcolni, mert „hitelből, meg hozomra nem szabad sem bért, sem nyugdíjat emelni, amögött teljesítménynek kell lennie”!

„Harcolok azért (…), hogy én úgy tudjak odaállni a következő választásra az emberek elé, hogy amit a Gyurcsány-Bajnai-kormány elvett a nyugdíjasoktól, azt mi az utolsó fillérig odaadtuk” – tette egyértelművé, hogy jövőre is szemfényvesztéssel, a kevés pénzből élő, nehéz helyzetben lévő idősek lekenyerezésével akarja megnyerni a választást.

Orbán Viktor arról is beszélt, a koronavírus-járvány miatti újabb lezárások igazságtalanok lennének azzal a 6 milló emberrel szemben, akik beoltatták magukat, ezért ha lesz is bármilyen korlátozás, akkor a védettségi igazolványhoz való visszatérést javasolja.

Azt is szóba került, hogy kormány mindent megtesz azért, hogy gazdasági előnnyel is járjon a családalapítás, és akinek gyereke van, jobban éljen annál, mint akinek nincs.

Orbán Viktor után a Facebook is elkezdett leszámolni a valódi hírekkel.

Tavaly október óta hiába posztoljuk a cikkeinket a közösségi oldalra, a felhasználók mindössze néhány százalékának mutatja meg az algoritmus.

Oszd meg te is ezt a hírt, küldd tovább ismerőseidnek, hogy ne csak a hatalmaskodók hangja hallatsszon:

Ez is érdekelhet

Orbán Viktor bejelentette, hogy dolgozik a kormány

Orbán a Facebookon hajrá magyarokozik, miközben Budapesten a lemondásáért tüntetnek

Kínos kérdésekre várja a választ Orbán Viktortól Magyar Péter

Gulyás Gergelynek ún. gerincműtéte volt

Pesty László: Nem zárható ki, hogy zsarolják Varga Juditot

„Akkor is hazudsz, ha kérdezel” – reagálta Bayer Zsoltnak Magyar Péter