Életmód

Megszűnik egy kedvelt tévécsatorna Magyarországon

Baleset

Nagy baleset Budapesten, több busz is késik

Baleset

Patkány rágott meg egy alvó kisbabát Ócsán

13 halott, 1072 új koronavírus-fertőzött a hétvége mérlege

380 koronavírusost ápolnak kórházban, közülük 45-en vannak lélegeztetőgépen.

Beoltanak egy férfit a német-amerikai fejlesztésű Pfizer-BioNTech koronavírus elleni oltóanyag, a Comirnaty-vakcina harmadik adagjával a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórházban kialakított oltóponton Miskolcon 2021. szeptember 19-én.
Beoltanak egy férfit a német-amerikai fejlesztésű Pfizer-BioNTech koronavírus elleni oltóanyag, a Comirnaty-vakcina harmadik adagjával a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórházban kialakított oltóponton Miskolcon 2021. szeptember 19-én. Fotó: MTI/Vajda János

1072 új koronavírus-fertőzöttet regisztráltak az elmúlt három napban, ezzel 818 231 főre nőtt a járvány kezdete óta a beazonosított fertőzöttek száma – áll a koronavirus.gov.hu hétfői, friss tájékoztatásában.

A közlemény szerint elhunyt 13 beteg, így a halottak száma 30 136 főre emelkedett. A gyógyultak száma jelenleg 780 465 fő, az aktív fertőzöttek száma 7630 főre emelkedett. 380 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 45-en vannak lélegeztetőgépen.

Megemlítik azt is, hogy a beoltottak száma 5 859 814, közülük 5 571 043 fő már a második oltását is megkapta, 612 ezren pedig már a harmadik oltást is felvették.

Kapcsolódó friss hírek

Holttestet találtak az utcán Szentesen

Elképesztő pénzért kelt el Magyar Péter „női” napszemüvege

Aláírásgyűjtő aktivistákat vertek meg Budapesten

Busz és villamos karambolozott Budapesten

Orbán Viktor a kolostorkájában fogadta Irakli Kobakhidzét

Rémhír terjed a TikTokon a betétek befagyasztásáról, az MNB feljelentést tesz