Belföld

Szentkirályi Alexandra videón számolt be róla, hogy rettentő ostoba

Baleset

Kiürítettek egy budapesti iskolát, 10 mentőautót riasztottak a helyszínre

Bűnügy

Elfogatóparancsot adtak ki a csütörtöki halálos hármas karambol ügyében

Lakásokba is bekopogtat a Fidesz, hogy kérdőre vonja az embereket Gyurcsánnyal kapcsolatban

Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója (b) és Böröcz László, a Fidesz országgyűlési képviselője sajtótájékoztatót tart a belvárosi Ferenciek terén 2021. szeptember 1-jén.
Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója (b) és Böröcz László, a Fidesz országgyűlési képviselője sajtótájékoztatót tart a belvárosi Ferenciek terén 2021. szeptember 1-jén. Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Már több mint 400 ezren csatlakoztak a „Stop, Gyurcsány! Stop, Karácsony!” petícióhoz – állította Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója a Kossuth Rádió vasárnapi propagandaműsorában. Úgy vélte, ez annak tulajdonítható, hogy a választók emlékeznek arra, hogy Gyurcsány Ferenc volt kormányfő, a DK elnöke „egyszer kirabolta, egyszer tönkretette, egyszer pedig becsapta Magyarországot”!

Hollik arról is beszélt, a petícióhoz október végéig lehet csatlakozni, és továbbra is lehetőség lesz közterületeken aláírni Kubatovnak a petíciót, de

„most el is megyünk minden állampolgárhoz, bekopogtatunk hozzájuk, és megkérdezzük, egyetértenek-e velünk”.

Hangoztatta azt is, hogy a baloldal „az előválasztásnak nevezett showműsor keretében” közel egy hónap alatt 160 ezer aláírást gyűjtött össze, jóval kevesebbet, mint a Fidesz-petíció szűk három hét alatt.

Rátérve a 12 éve lemondott volt kormányfőre, Hollik azt hajtogatta, hogy Gyurcsány Ferenc többször is bizonyította, hogy nem a magyar nemzeti érdek vezérli, hanem a hatalom megragadása és az abban maradás. Kijelentette, hogy annak idején miniszterelnökként azt a baloldalt vezette, amely „folyamatosan adókat emelt, és úgy kezelt válságot, hogy megszorításokat vezetett be”. „2022 arról fog szólni, hogy ezt a politikát visszaengedjük-e a hatalomba, vagy sem” – magyarázta Hollik, azt bizonygatva, hogy ma is Gyurcsány Ferenc a baloldal vezetője.

Kapcsolódó friss hírek

110 ezerhez közelít a külföldön dolgozó magyarok száma

Nagy baleset az M7-es autópályán, Balatonvilágosnál

Holttestet találtak az utcán Szentesen

Elképesztő pénzért kelt el Magyar Péter „női” napszemüvege

Aláírásgyűjtő aktivistákat vertek meg Budapesten

Busz és villamos karambolozott Budapesten