Kitüntetést kapott Mészáros Lőrinc a nagycsaládosoktól

Kitüntetést kapott Mészáros Lőrinc a nagycsaládosoktól
Fotó: Nagycsaládosok Országos Egyesülete

A Bölcső-díj arany fokozatában részesítette többek között a Mészáros Csoportot a Nagycsaládosok Országos Egyesülete (NOE) a nehéz helyzetben élő nagycsaládosok nyári üdültetéséért.

A Mészáros Csoport közleménye szerint az elismerést Mészáros Lőrinc vette át a NOE elnökétől a szervezet ünnepi közgyűlésén.

Tavaly és idén csaknem 1200 nehéz helyzetben élő egyszülős és nagycsalád nyaralhatott a Mészáros Csoport jóvoltából Zalakaroson, Gyulán, Balatonfüreden, Révfülöpön és Balatonakaliban. Az üdültetés 400 millió forintos költségét a Mészáros Csoport állta – írták.

A NOE három és fél évtizede tevékenykedik a nagycsaládok érdekében, a civil szervezet egyik legnagyobb elismerése a nagycsaládosokat anyagilag támogatóknak járó Bölcső-díj.

A méltatás során elhangzott, hogy a Mészáros Csoportnak köszönhetően olyan családok vehettek részt az ingyenes üdültetésben, amelyek tagjai közül sokan már évek, évtizedek óta nem tudtak elmenni közösen nyaralni, így ez az élmény sok gyermek számára egy életre szól.

Kapcsolódó hírek