Baleset

Súlyos baleset történt az M2-es autóúton

Baleset

Holtan találtak egy négygyermekes nyíregyházi családanyát

Bulvár

Magyar Péter elárverezi a „női” napszemüvegét, elképesztő összegnél tart a licit

Elhunyt öt beteg, 479 új fertőzöttet találtak Magyarországon

Merkely Béla, a Semmelweis Egyetem (SE) rektora (b) a fővárosi Semmelweis Egyetem Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinika koronavírussal fertőzött betegek fogadására kialakított intenzív osztályán 2021. április 9-én.
Merkely Béla, a Semmelweis Egyetem (SE) rektora (b) a fővárosi Semmelweis Egyetem Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinika koronavírussal fertőzött betegek fogadására kialakított intenzív osztályán 2021. április 9-én. Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Öt beteg meghalt és újabb 479 magyar állampolgárnál mutatták ki a koronavírus-fertőzéstközölte a koronavirus.gov.hu pénteken.

A kormányzati portálon azt írták: 817 159-re nőtt a Magyarországon azonosított fertőzöttek száma. Az elhunytak száma 30 123-ra, a gyógyultaké 779 777-re emelkedett. Az aktív fertőzöttek száma 7259. Kórházban 353 koronavírusos beteget ápolnak, közülük 41-en vannak lélegeztetőgépen. Hatósági házi karanténban 4605-en vannak, a mintavételek száma 6 768 975.

Azt is írták, eddig 5 855 039 embert oltottak be Magyarországon, közülük 5 564 586-an a második, 590 ezren pedig már a harmadik adag vakcinát is megkapták.

Kapcsolódó friss hírek

„Ez a kormány gyermekbarátnak hazudja magát” – Több ezer emberrel tüntetett Magyar Péter a Belügyminisztérium előtt

Beszakadt az úttest egy parkoló autó alatt Budapesten

Mentővel ütközött egy autó a Nagykörúton

Megszólalt Áder János, talált valamit a mobiltelefonokban

„Megöllek!” – Székkel verte össze a tanárnőjét egy 9. osztályos az egyik szolnoki iskolában

Megtámadták a Kétfarkúak jelöltjét Kecskeméten