Baleset

Nagy baleset Budapesten, több busz is késik

Baleset

Patkány rágott meg egy alvó kisbabát Ócsán

Bulvár

36 évesen meghalt Azahriah menedzsere

Nyílt levélben tiltakozik a Pesti TV és a PestiSrácok az ellehetetlenülésük miatt

Végre kiderült, hogy tényleg létezik jobboldali humor.

Jeszenszky Zsolt teljes idegben a Pesti TV műsorában.
Jeszenszky Zsolt teljes idegben a Pesti TV műsorában.

Zavarba ejtő sivalkodás jelent meg csütörtökön a Pesti Srácok nevű orbánista propagandablogon, mely azzal sokkol, hogy „két hete szerződés és finanszírozás nélkül, teljes bizonytalanságban” készíti a csapat a Pesti TV tartalmait, és ebben a mégoly bizonytalanságban nem tudnak már hová hátrálni.

A valóban nyomorgatott független/kritikus sajtó szófordulatait egy az egyben átvevő bérborzok olyanokat is írnak, hogy a szerkesztőség mögött már a „szakadék tátong”, pedig ők képviselik a „normalitás forradalmát” és keményen kérdeznek!

„Belviták, emberi gyarlóságok és becsvágyak miatt sok értékes tett és törekvés hullott a padlóra az elmúlt években. Nem hagyhatjuk, hogy a Pesti TV és a PestiSrácok.hu közös szerkesztősége is erre a sorsa jusson! Ébredjenek, akiknek ez a hivatásuk és álljanak mellénk, akiknek fontos a létezésünk!

– kérlel a társaság, azzal riogatva, hogy nélkülük „Szamuely Tibor és Kun Béla örökösei” újra megnyomorítanák az országot.

A Média1 kereste Vaszily Miklóst, a Pesti TV kiadójának tulajdonosát, de a gazda türelmet kért, amíg tájékozódik a helyzetről.