„Felsőbb utasításra” üzemeltethetnek ellenzéket lejárató oldalakat Kecskeméten

„Felsőbb utasításra” üzemeltethetnek ellenzéket lejárató oldalakat Kecskeméten

Fideszes trollhálózatot működtethet a kecskeméti Fidelitas vezetője – írja Facebook-oldalán Bodrozsán Alexandra momentumos országgyűlési képviselőjelölt.

Bodrozsán februárban tett feljelentést ismeretlen tettes ellen, mert az egyik kecskeméti trolloldalon őt gyalázó írások és képek jelentek meg, közöttük obszcén képek, ízléstelen megjegyzések és konkrét hazugságok is.

FIDESZES TROLLHÁLÓZATOT IRÁNYÍT A KECSKEMÉTI FIDELITAS ELNÖKE?És nagyon úgy tűnik, hogy mindezt a mi pénzünkből…

Posted by Bodrozsán Alexandra on Tuesday, September 7, 2021

Bár a nyomozás még tart, a politikus szerint egyre valószínűbb, hogy az ellenzéki képviselőket gyalázó oldalakat Nemcsik Mátyás kecskeméti önkormányzati képviselő, a helyi Fidelitas elnöke irányítja. Az egyik „tűzhöz közeli tanú” ugyanis azt vallotta, hogy Nemcsik „felsőbb utasításra” készíttette ezeket a trolloldalakat, trollcsoportokat és hamis profilokat a Fidelitas helyi alelnökével, hogy az ellenzéket lejárató tartalmakat terjeszthessék velük.

„Nagyjából ugyanebben az időben a Fidelitas helyi alelnökét munkaszerződéssel felvették a Kecskeméti Önkormányzathoz »PR feladatok« elvégzésére… Munkáltatója pedig nem más, mint Szemereyné Pataki Klaudia, Kecskemét polgármestere”

– kötötte össze a szálakat a momentumos, hozzátéve: „addig nem állok meg, míg az igazságot ki nem derítem, és a bűnösöket el nem kapják”.

Kapcsolódó hírek