Gazdaság

Kínos kérdésekre várja a választ Orbán Viktortól Magyar Péter

Baleset

Halálos baleset történt Tiszakécskénél: fának csapódott egy pickup

Baleset

Megrázó videó került elő az Esztergom-Nyerges Rallyn történt balesetről

Fidesz: Gyurcsányék az elmúlt években többször is provokálták a rendőröket és rájuk is támadtak

De legalábbis „soha nem becsülték meg a rendvédelmi dolgozókat”!

RövidenRöviden
Orbán Viktor miniszterelnök, Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője és Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes (j-b) az Országgyűlés plenáris ülésén 2020. december 15-én.
Orbán Viktor miniszterelnök, Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője és Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes (j-b) az Országgyűlés plenáris ülésén 2020. december 15-én. Fotó: MTI/Bruzák Noémi

A Fidesz úgy tudja, Dobrev Klára, a DK miniszterelnök-jelöltje hiába próbálja megtéveszteni az embereket, mert a „Gyurcsány-féle baloldal” nem változott, soha nem becsülte meg a rendvédelmi dolgozókat!

„Gyurcsány felesége hiába próbál megtéveszteni, ők soha nem becsülték meg a rendvédelmi dolgozókat” – írta a Fidesz Dobrev Klára és Vadai Ágnes, DK-s képviselő pénteki nyilatkozatára reagáló közleményében.

A kormánypárt szerint 2010 előtt tudatosan leépítették a rendvédelmi szerveket, több ezer rendőr és katona hiányzott az országból, mert nem kaptak sem anyagi, sem erkölcsi megbecsülést.

A „Gyurcsány-féle baloldal” azóta sem változott, az elmúlt években többször provokálta a rendőröket és nyíltan rájuk is támadtak

– mesélte a Fidesz, hangsúlyozva, a Fidesz-KDNP ezért is mondja, hogy nem térhet vissza a múlt: „Stop Gyurcsány! Stop Karácsony!”

A kormánypárt közleményében arra is felhívta a figyelmet, hogy 2010 óta állítólag több mint duplájára nőttek a rendvédelemre, valamint a bérekre fordított kiadások, és a kormány bevezette a fegyverpénzt is.

„A Fidesz Gyurcsányékkal ellentétben büszke, hogy Magyarországnak olyan rendőrei vannak, akik képesek garantálni a mindennapok biztonságát, és megvédik a határokat a tömeges migrációtól” – írta a Fidesz.

Orbán Viktor után a Facebook is elkezdett leszámolni a valódi hírekkel.

Tavaly október óta hiába posztoljuk a cikkeinket a közösségi oldalra, a felhasználók mindössze néhány százalékának mutatja meg az algoritmus.

Oszd meg te is ezt a hírt, küldd tovább ismerőseidnek, hogy ne csak a hatalmaskodók hangja hallatsszon:

Ez is érdekelhet

Pesty László: Nem zárható ki, hogy zsarolják Varga Juditot

Kocsis Máté: Magyar Pétert elhagyta a felesége, locsog-fecseg, bosszút akar állni

Egymást marják a fideszesek Csepelen, már állítólag a saját polgármesterük is „dollárbaloldal”

Gulyás Gergelynek ún. gerincműtéte volt

„Akkor is hazudsz, ha kérdezel” – reagálta Bayer Zsoltnak Magyar Péter

Orbán Viktor bejelentette, hogy dolgozik a kormány