Szanyi Tibor bejelentette a Kádár János-tervet, „a szociális felemelkedés programját”

Arról is biztosított, hogy az ISZOMM igényt tart minden baloldali szavazatra.

Szanyi Tibor, az Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom miniszterelnök-jelöltje.
Szanyi Tibor, az Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom miniszterelnök-jelöltje. Fotó: Facebook/SZOLIDARITÁS

Az Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom (ISZOMM) igényt tart minden baloldali szavazatra – tájékoztatta a közvéleményt a törpe/viccpárt miniszterelnök-jelöltje kedden Budapesten.

Szanyi Tibor azon a sajtótájékoztatón beszélt, amelyen bemutatták Szöllősi Istvánnét, az ISZOMM Budapest 3. számú választókerületi (II., XII. kerület) jelöltjét és Dorogi Gyulát, a párt Pest megye 8. számú (Szigetszentmiklós) országgyűlési választókerületi jelöltjét; utóbbi egyben az Eredeti Ellenzék Egyesület (EEE) elnöke.

Szanyi Tibor úgy tudja, hogy „azok a pártok, akiknél baloldali szavazók vannak, ők bitorolják a mi szavazatainkat”, és hozzátette: minden baloldali politikust várnak a soraikba.

Úgy vélekedett: az úgynevezett ellenzéki összefogáson belüli vitáknak az az oka, hogy az abban részt vevő pártok nincsenek azonos platformon. Márpedig előválasztást az azonos platformon elhelyezkedő erők között szokás rendezni. Ezzel szemben az ISZOMM pont arra büszke, hogy egy nagyon világos baloldali elkötelezettségű programmal rendelkezik – magyarázta, és nem is ment messzire, bejelentette: az ISZOMM szeptember 11-én Budapesten megrendezi a Munkás büszkeség napját, ahol

ismertetik a párt Kádár János-tervét, vagyis „a szociális felemelkedés programját”!

Szöllősi Istvánné felszólította a „magukat ellenzékinek tartó” pártokat, hogy nyilvánosan szakítsanak meg minden kapcsolatot a Jobbikkal, amely „2010 óta kollaborál a Fidesszel”. Pillanatnyi előnyökért nem kötünk alkut és szövetséget „a nácikkal” – magyarázta a néni.

Szöllősi Istvánné, a Pedagógusok Szakszervezetének egykori legendás főtitkára, volt országgyűlési képviselő szülei a II….

Posted by Szanyi Tibor on Tuesday, August 24, 2021

Dorogi Gyula is azt hangsúlyozta: számára vérlázító, hogy az ellenzéki összefogás pártjai baloldalinak nevezik magukat, mert egy olyan koalíció, ami „a nácikat” a sorai között tudja, nem lehet baloldali!

Kapcsolódó hírek