Baleset

Patkány rágott meg egy alvó kisbabát Ócsán

Gazdaság

Súlyos benzindrágulás jön pénteken, de a dízelesek örülhetnek

Bűnügy

Lelőttek egy férfit Komádiban

Rendkívüli Kormányinfót tart Gulyás Gergely perceken belül

Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter a Kormányinfó sajtótájékoztatón a Miniszterelnöki Kabinetiroda Garibaldi utcai sajtótermében 2019. augusztus 23-án.
Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter a Kormányinfó sajtótájékoztatón a Miniszterelnöki Kabinetiroda Garibaldi utcai sajtótermében 2019. augusztus 23-án. Fotó: MTI/Máthé Zoltán

„Mit, miért tesz a kormány?” címmel Kormányinfót tart Gulyás Gergely miniszter és Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő: a sajtótájékoztatót meglehetősen váratlan időpontpontra, ma délelőtt 11 órára hirdették meg.

Azt egyelőre nem tudni, hogy miről lesz szó, mit terveznek bejelenteni a nemzeti ünnep utáni hétvégi napon, de a szokatlan időpontból ítélve valami nagyon nem tűrhet halasztást.

A 168.hu emlékeztet: egy hónapja volt utoljára Kormányinfó, ami nem is csoda, hiszen az elmúlt hetekben a legtöbb kormánytag szabadságon volt. A lap úgy tudja, hogy a miniszterek némelyike hetekig távol volt, így érdekes kérdés, mennyire volt teljes a legutóbbi kormányülés, ha egyáltalán volt.