Baleset

Súlyos baleset Tatán: terhes anyuka hajtott ki egy mentő elé, két mentőhelikopter is érkezett a helyszínre

Belföld

Pesty László: Nem zárható ki, hogy zsarolják Varga Juditot

Külföld

Rákkal kezelik Katalin walesi hercegnét

Fontos információk azok számára, akik pályázni szeretnének

HirdetésHirdetés
Fontos információk azok számára, akik pályázni szeretnének

Izgalmas időszak a mostani a pályázatok terén, hiszen jelentős az elnyerhető támogatások összege. Azok számára, akik nem akarnak lemaradni a milliós támogatásokról, segítséget nyújt a Billingo számlázó Pályázatfigyelője.

Milyen pályázatok találhatóak a Billingo Pályázatfigyelőben? Mi történik, ha a pályázati felhíváson változtatnak? Miért lehet hasznos és hogyan kérhető az előminősítés? Cikkünkben megválaszoljuk a Billingo Pályázatfigyelőjével kapcsolatban felmerült legfontosabb kérdéseket.

Milyen pályázatok találhatóak a Billingo Pályázatfigyelőben?

A Billingo online számlázó Pályázatfigyelőjében egyetlen felületen kerültek összegyűjtésre a hazánkban elérhető, aktuális pályázatok. A kínálat széles, hiszen a szolgáltatás felületén egyaránt található magánszemélyek, valamint mikro-, kis- és középvállalkozások számára kiírt lehetőségek. Továbbá a nagyvállalatok is könnyen találnak itt pályázati felhívásokat.

Milyen fejlesztési célokra találhatóak pályázatok? Többek között energetikai, informatikai, infrastruktúra- és telephelyfejlesztésre. Továbbá eszközbeszerzésre, bértámogatásra, kutatás-fejlesztésre és határon átnyúló együttműködésre lehet pályázni. Többféle támogatási forma igényelhető, például vissza nem térítendő támogatás, kockázati tőke és kamattámogatott hitel.

Mi történik, ha a pályázati felhíváson változtatnak?

A Billingo Pályázatfigyelővel rengeteg idő és energia spórolható, hiszen a szolgáltatás folyamatosan követi az aktuális pályázati kiírásokat. Ráadásul keresési listák is menthetőek, amelyek alapján a Billingo automatikusan értesítést küld az újonnan kiírásra került pályázatokról. Az értesítések e-mailben kerülnek kiküldésre. A keresési listában beállítható például a kedvezményezettek köre, az igényelhető összeg, a fejlesztési cél, az érintett régió, valamint a támogatási forma.

Ha időközben változtatnak a bekövetett pályázatokhoz kapcsolódó felhívásokon, a Billingo Pályázatfigyelője azonnal értesítést küld. Így nem lehet lemaradni a megjelölt pályázatokkal kapcsolatos legfontosabb információkról.

Miért lehet hasznos és hogyan kérhető az előminősítés?

A Billingo online számlázónál előminősítés is egyszerűen kérhető, amelynek köszönhetően akár 48 órán belül kiderülhet, hogy milyen feltételekkel és milyen esélyekkel indul a pályázó vállalkozás. Ez a szolgáltatás azért is rendkívül hasznos, mert időben kiderülhetnek olyan tényezők, melyek eleve sikertelenségre ítélnék a tendert.

Szóval a Billingo előminősítésének köszönhetően rengeteg energia, idő és pénz spórolható meg. Előminősítés igényléséhez csupán a következő lépéseket kell követni: elsőként rá kell kattintani a Kérem az előminősítést gombra, majd pedig gondosan kitölteni az előminősítési űrlapot. Ezt követően 48 órán belül megérkezik az előminősítés.

Ez is érdekelhet

A csomagküldésre is kiterjesztené a fóliázós törvényt a kormány

Kiszámolta a KSH: 605 100 forint volt az átlagkereset januárban

Kínos kérdésekre várja a választ Orbán Viktortól Magyar Péter

Lázár János maffiamódszerekkel fenyegette meg a Spart

Komoly üzemanyag drágulás jön napokon belül

Dolgozik a NER? Megzsarolt egy cégvezetőt két férfi „magas szintű kapcsolataikra” hivatkozva