Belföld

Sorban szavaznak az idősotthonba bejelentett venezuelaiak az I. kerületben, a telefonjukon ott a fideszes eligazítás spanyolul

Belföld

Karácsony Gergely kezdeményezi a főpolgármester-választás megismétlését

Belföld

Súlyos hangfelvétel került elő Karácsony Gergelyről

Fontos információk azok számára, akik pályázni szeretnének

Fontos információk azok számára, akik pályázni szeretnének

Izgalmas időszak a mostani a pályázatok terén, hiszen jelentős az elnyerhető támogatások összege. Azok számára, akik nem akarnak lemaradni a milliós támogatásokról, segítséget nyújt a Billingo számlázó Pályázatfigyelője.

Milyen pályázatok találhatóak a Billingo Pályázatfigyelőben? Mi történik, ha a pályázati felhíváson változtatnak? Miért lehet hasznos és hogyan kérhető az előminősítés? Cikkünkben megválaszoljuk a Billingo Pályázatfigyelőjével kapcsolatban felmerült legfontosabb kérdéseket.

Milyen pályázatok találhatóak a Billingo Pályázatfigyelőben?

A Billingo online számlázó Pályázatfigyelőjében egyetlen felületen kerültek összegyűjtésre a hazánkban elérhető, aktuális pályázatok. A kínálat széles, hiszen a szolgáltatás felületén egyaránt található magánszemélyek, valamint mikro-, kis- és középvállalkozások számára kiírt lehetőségek. Továbbá a nagyvállalatok is könnyen találnak itt pályázati felhívásokat.

Milyen fejlesztési célokra találhatóak pályázatok? Többek között energetikai, informatikai, infrastruktúra- és telephelyfejlesztésre. Továbbá eszközbeszerzésre, bértámogatásra, kutatás-fejlesztésre és határon átnyúló együttműködésre lehet pályázni. Többféle támogatási forma igényelhető, például vissza nem térítendő támogatás, kockázati tőke és kamattámogatott hitel.

Mi történik, ha a pályázati felhíváson változtatnak?

A Billingo Pályázatfigyelővel rengeteg idő és energia spórolható, hiszen a szolgáltatás folyamatosan követi az aktuális pályázati kiírásokat. Ráadásul keresési listák is menthetőek, amelyek alapján a Billingo automatikusan értesítést küld az újonnan kiírásra került pályázatokról. Az értesítések e-mailben kerülnek kiküldésre. A keresési listában beállítható például a kedvezményezettek köre, az igényelhető összeg, a fejlesztési cél, az érintett régió, valamint a támogatási forma.

Ha időközben változtatnak a bekövetett pályázatokhoz kapcsolódó felhívásokon, a Billingo Pályázatfigyelője azonnal értesítést küld. Így nem lehet lemaradni a megjelölt pályázatokkal kapcsolatos legfontosabb információkról.

Miért lehet hasznos és hogyan kérhető az előminősítés?

A Billingo online számlázónál előminősítés is egyszerűen kérhető, amelynek köszönhetően akár 48 órán belül kiderülhet, hogy milyen feltételekkel és milyen esélyekkel indul a pályázó vállalkozás. Ez a szolgáltatás azért is rendkívül hasznos, mert időben kiderülhetnek olyan tényezők, melyek eleve sikertelenségre ítélnék a tendert.

Szóval a Billingo előminősítésének köszönhetően rengeteg energia, idő és pénz spórolható meg. Előminősítés igényléséhez csupán a következő lépéseket kell követni: elsőként rá kell kattintani a Kérem az előminősítést gombra, majd pedig gondosan kitölteni az előminősítési űrlapot. Ezt követően 48 órán belül megérkezik az előminősítés.

Ez is érdekelhet: Megszólalt a külügy az Afganisztánban rekedt magyarokról

Kapcsolódó hírek

Orbán újabb elképesztő sületlenséggel hergel a rádiójában

Dézsi Csaba András nem nyugszik, ő is újraszámoltatná a szavazatokat

Varga Mihály most jelentette be: rengeteg pénz érkezett Magyarországra az uniótól

Ismét olajat talált a Mol Magyarországon

Vége a választásoknak, máris emelkedik az üzemanyagok ára

Berágtak a tojástermelők a Penny Marketre, „kaotikus állapotok” jöhetnek

Megszólalt a PENNY: ezért kell olcsóbb import tojást árulniuk

Gyurcsányozva, dollárbaloldalazva jelentette be a kormány, hogy visszavásárolta a ferihegyi repülőteret

Most érkezett! Bezárt egy éttermet a Nébih, súlyos dolgokat találtak

Írd te a Röviden híreit! Szerkesztő-újságírót keresünk, részletek itt!