Hollik megszámolta: sokadszorra bizonyosodott be, hogy a baloldal bevándorláspárti

Hollik megszámolta: sokadszorra bizonyosodott be, hogy a baloldal bevándorláspárti
Fotó: Facebook/Hollik István

A Fidesz kommunikációs igazgatója szerint Karácsony Gergely főpolgármester egy interjúban elárulta, hogy a migránsok jogainak biztosítása a baloldal programjának részét képezi.

Hollik István csütörtöki videonyilatkozatában arról magyarázott, hogy Karácsony Gergely augusztus 1-jén interjút adott a Die Zeit nevű német hetilapnak, amelyben bizony nem kevesebbet állított, mint hogy a menekültek jogainak biztosítása erkölcsi kötelesség!

A kormánypárti politikus ebből azt sakkozta ki, hogy hát akkor immár sokadszorra bizonyosodott be, hogy a baloldal a bevándorlás pártján áll. Ugyanakkor joggal merül fel az a kérdés is, hogy mit jelentenek pontosan a menekültek jogai, amelyekről a főpolgármester beszélt – értetlenkedett.

Hollik Istvánt aztán rögtön meg is válaszolta magának a kérdést, mivel „a bevándorláspártiak ezt már nagyon sokszor elmondták és szavaztak is róla az Európai Parlamentben”: a migránsok családegyesítését, beengedésük felgyorsítását és pénzügyi támogatásukat!

Ez a gyakorlatban még több migráns beengedését jelentené Európa és Magyarország területére – beszélte meg magával végül a szélsőjobbos kormánypárti.

Kapcsolódó hírek