Hollik bejelentette, hogy a baloldal támadja a családi adó-visszatérítést

Most éppen azt, hiszen arról indul „nemzeti konzultáció”.

Hollik István KDNP-s képviselő interpellál az Országgyűlés plenáris ülésén 2021. április 7-én.
Hollik István KDNP-s képviselő interpellál az Országgyűlés plenáris ülésén 2021. április 7-én. Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

A Fidesz kommunikációs igazgatója úgy tudja, hogy a baloldal támadja a családi adó-visszatérítés tervét, ezért fontos, hogy minél több magyar ember mondja el a véleményét erről a kérdésről a nemzeti konzultációban!

Hollik István ügyeletes rettegtető a legújabb videónyilatkozatában most arról magyarázott, hogy szerinte a baloldal „azonnal támadásba lendült”, amikor meghallotta a kormányzat tervét a családi adó-visszatérítésről.

Nem meglepő, hogy a baloldal vezetője, Gyurcsány Ferenc a parlamentben egyszerűen csak elvetemültnek és ésszerűtlennek nevezte az adócsökkentési terveket, hiszen az elmúlt években a baloldal egyszer sem szavazta meg a gyermekes családoknak szóló támogatásokat, például a családi adókedvezményt, de az otthonteremtési támogatások egyetlen elemét sem – hordott össze hetet-havat.

A kormánypárti honatya szerint most a családi adó-visszatérítés kérdésében is politikai vita van, hiszen a Fidesz-KDNP támogatja a tervet, a baloldal viszont támadja azt!

Ezért fontos, hogy minél több magyar ember mondja el a véleményét a nemzeti konzultációban a családi adó-visszatérítésről, hogy ebben a kérdésben is „létre tudjunk hozni nemzeti egyetértést” – hangsúlyozta Hollik István.

Kapcsolódó hírek