Kovács Zoltán szerint Hamilton és Vettel is a Soros-hálózat tagjai

Szerinte „ez a legaljasabb”, hogy ilyen „beszélő fejeknek” is lehet véleménye.

Kovács Zoltán szerint Hamilton és Vettel is a Soros-hálózat tagjai
Fotó: Facebook/Kovács Zoltán

Magyarországon a gyermeknevelés kizárólagos joga a szülőt illeti, ezt garantálják nemzetközi szerződések, uniós dokumentumok és a magyar alkotmány is, ebben az ügyben senki másnak nincs keresnivalója – magyarázta Kovács Zoltán államtitkár a Kossuth rádió Vasárnapi újság című propagandaműsorában, nem mintha bárki is el akarná vitatni ezt a jogot a szülőktől.

Arra a kérdésre, miért halasztja Brüsszel a megállapodást a helyreállítási alapról, Kovács Zoltán úgy reagált:

ránk akarnak kényszeríteni egy világlátást, ha pedig egy tagállam nem úgy cselekszik, ahogy a brüsszeli bürokraták gondolják, akkor mondvacsinált okokkal, jogi köntösbe csomagolva, politikai támadás indul!

Kovács arról is beszélt, hogy a magyarországi Forma 1-es futamra érkező – egyébként a magyar gyermekvédelmi törvényről szerinte mit sem tudó – sztárok megszólalása azt példázza, hogyan működik ez a hálózat, hogyan lehet akkor, ha egy bizonyos kérdésben – például a magyar gyermekvédelmi törvény esetében – egy tagállam másként gondolkodik, mint azt a nemzetközi mainstream elvárná, megszólaltatni „beszélő fejeket”, akikre a laikus közvélemény figyel. Talán ez a legaljasabb része annak a kampánynak, amelyet Magyarország ellen folytatnak, hiszen olyan embereket nyernek meg, akik nem tudnak semmit.

„Honnan tudná egy Forma 1-es pilóta, hogyan élnek a magyarok, milyen következetesen védi az alkotmány és a magyar kormány a családok és gyermekek jogait?”

– mesélte a rádióhallgatóknak az államtitkár.

Azzal kapcsolatban, hogy a gyermekvédelem ügyében a Nemzeti Választási Bizottság hitelesítette a kormány 5 népszavazási kérdését, az államtitkár azzal hergelt: olyan kérdésekről van szó, amelyekben csak a magyaroknak van joguk dönteni, ezek a kérdések nem tartoznak az EU kompetenciájába!

A népszavazás a legalkalmasabb formája a népakarat kifejezésének – szögezte le Kovács Zoltán.

Az államtitkár szerint egyébként a hagyományosa demagóg, együgyű „álkérdésekkel” operáló nemzeti konzultáció az elmúlt 11 évben az egyik leghatékonyabb és legsikeresebb formája volt a választókkal való párbeszédnek bármilyen kérdésben. Nem röhögte el magát.

Kapcsolódó hírek