Story Magazin: dominikai esküvőszervező céget nézeget Várkonyi Andrea

Inkább visszafogott, mint hivalkodó ceremóniát szeretne.

Story Magazin: dominikai esküvőszervező céget nézeget Várkonyi Andrea
Fotó: Facebook/Várkonyi Andrea

Egy ország rágja tövig a körmeit Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea esküvője kapcsán, melynek részleteiről hivatalosan szinte semmit nem tudni, azonban számos pletyka kering a lagziról.

A szóbeszédeket most a Story Magazin összegezte egy cikkben. Eszerint annyit már korábban hallani lehetett, hogy az álompár egy, a Tihanyi-félszigeten, a Belső-tó közelében található – az újranősülő gázszerelő érdekeltségébe tartozó – rendezvényközpontban tartja a ceremóniát. Eleinte 120 fős násznépről és titoktartásról lehetett hallani, más értesülések szerint viszont szűk körű lagzi várható.

Egyes források szerint Andrea és Lőrinc már szilveszterkor, a Maldív-szigeteken kimondták az igent, de ez az információ sem mondható biztosnak.

A Story magazin most észrevette, hogy Várkonyi Andrea egy dominikai esküvőszervező céget kezdett el követni a közösségi oldalán.

A magyar tulajdonú vállalkozás „teljes ellazulást” ígér a szertartás előtti napokra: „a kapitány, a szakács, a DJ és a személyzet minden luxusról gondoskodik”. Ez nyilván nem jelenti azt, hogy most akkor a Karib-tengeren lesz a lagzi, de felvetheti ennek a lehetőségét is.

 

A cikk szerint egyébként Várkonyi Andrea ragaszkodik ahhoz, hogy Merő Péter esküvői ruháját viselje, inkább visszafogott, mint hivalkodó ceremóniát szeretne.

Kapcsolódó hírek