Bulvár

Ez nem egy nyilas házmester valami történelmi film forgatási helyszínéről, hanem Sulyok Tamást fotózták le Szegeden, egy csatorna mögött bujkálva

Gazdaság

Kínos kérdésekre várja a választ Orbán Viktortól Magyar Péter

Bulvár

Magyar Péter reagált Varga Judit súlyos vádjaira

Csempészd be a nyarat az ékszereid közé is!

HirdetésHirdetés

Mint ahogy minden évszaknak, a nyárnak is megvannak a tipikus jellemzői. Nyáron előkerülnek a pasztellszínek, bátran viselünk színes, vidám ruhákat, illatainkat a könnyedebb, gyümölcsösebb illatvilágból választjuk ki, és persze étkezéseink során is visszaköszönnek a nyár kincsei: dinnye, cseresznye, barack és tengeri herkentyűk, halak hada.

ekszerkiraly

Míg bőrünket óvatosan süttetjük a napon, hogy kellemesen barna árnyalatú legyen, jusson eszünkbe az is, hogy egy-egy kifejezetten nyáridéző ékszerrel mennyire ki fogjuk tudni emelni bőrünk szépségét, és ha nem is kihívó, de észrevehető eleganciát kölcsönöz majd nekünk egy jól megválasztott ékszer a nyári hőségben is.

Az Ékszerkirály nyári ékszerei között biztosan megtalálod te is a szín- és ízlésvilágodnak megfelelőt darabokat.

Ékszert nyáron?

Természetesen a nagy nyári kánikulai melegben leginkább arra vágyunk, hogy minél kevesebb ruhadarab vagy akár ékszer legyen rajtunk, de néha azért bizony érdemes kivételt tenni.

A nyári időszak kifejezetten alkalmas arra, hogy megmutassuk a világnak azt, amit ősszel és télen kénytelenek vagyunk vastag ruhákba burkolva tartani. Természetesen nem azt mondjuk, hogy ledéren öltözz, de azt igen, hogy bátran vállald magad, nincs szégyellni valód!

Ha pedig még a saját természetes szépségedet megkoronázod egy ízléses, egyszerű, ámde nagyszerű ékszerrel, biztosan nyomot hagysz majd abban, aki meglát téged.

Emlékezz vissza a legutóbbi vízparti koncertre, ahol te magad is megcsodáltad azt a nőt, aki a libbenő hosszú szoknya-egyszínű trikó kombót egy mesés nyaklánccal varázsolta különlegessé.

Légy te is ugyanilyen nő másoknak. No meg persze magadnak! Mert a legfontosabb, hogy saját magadnak tetsszen, amit látsz a tükörben. Tedd magad különlegessé az Ékszerkirály segítségével!

Melyik legyen?

A klasszikus nyári elemek, mint például a pálmafa, delfin, eper, különféle halak és gyümölcsök, lepke, méhecske és a meseszép virágok akár medál, akár charmok formájában választhatóak, így te döntöd el, hogy a nyakadon vagy a karodon szeretnéd-e viselni a nyár szimbólumait.

Ugye nem is gondoltad volna, hogy ennyiféle nyári különlegességgel teheted még egyedibbé a megjelenésed?

Nyártól nyárig

Persze alapvetően gondolhatod azt, hogy ez nem egy túl jó befektetés, hiszen nem viselheted egész évben, ugyanakkor érdemes megfontolni a következőket:

  • El tudod tenni a hidegebb évszakokban, és minden nyáron tudod egy-két darabbal bővíteni a kollekciód, hogy minél változatosabbá tehesd a megjelenésed.
  • Elő tudod venni a hideg téli estéken, és ha rájuk pillantasz, eszedbe jutnak majd a csodás nyári koncertek, strandolások, városnézések, sütögetések, baráti összejövetelek. Így még ha épp fáznál is egy kicsit, a szívedet garantáltan megmelengeti az emlékek hada.

Most már nincs más hátra, ékszerbeszerzésre és nyári élmény gyűjtőkörútra fel!

Ez is érdekelhet

Tónika Show: valaki összemontázsolta Vámpír Ági kifakadását Varga Judit arcával

Tóth Gabi: Mindegy hányszor törtek össze a múltban, ha érzed, hogy élsz

Magyar Péter reagált Varga Judit súlyos vádjaira

Megszólalt Magyar Péter: nem hátrál, aljas eszköz

Varga Judit: „A Péter kivett egy kést, és elkezdett járkálni a késsel a kezében a házban”

A fideszes mamelukok elkezdték parancsra siratni Varga Juditot, az ország jelenleg talán legrettenetesebben sorsú asszonyát