Életmód

Megszűnik egy kedvelt tévécsatorna Magyarországon

Bulvár

Büdös bunkó: Kern András megint a járdára parkolt a szarjával

Bulvár

36 évesen meghalt Azahriah menedzsere

Limuzinbérlés esküvőre? Jöhet!

Limuzinbérlés esküvőre? Jöhet!

Ó, az a híres-neves Nagy Nap, amiről minden lány álmodozik! De mennyi előkészületet és szervezést igényel! Ne feledkezz meg az esküvői transzferről sem, válaszd a legjobb minőséget, és bízd a szervezést profi autókölcsönző és limuzinbérlő cégre!

Miért fontos az esküvői fuvar?

Az esküvői ceremóniára vagy lakodalomra menet sokszor bonyolult lehet a logisztika. Sok meghívott vendég, esetleges mozgásukban korlátozott rokonok, nagyszülők, akiknek fontos, hogy kényelmesen utazhassanak – és persze az ifjú pár szállítása.

Az esküvői előkészületek során az elsődleges nagy feladatok a helyszín megtalálása és lefoglalása, majd a dekoráció, menü, vendéglista. Sokszor az utolsó pillanatban eszmélnek fel a párok, hogy nincs, aki elvigye őket az esküvőre, vagy a menyasszony ruhája nem fér be a nagypapa kicsi autójába!

Ezt a hibát érdemes előre megfontoltan elkerülni, tudatosan utánajárni és megtervezni az esküvői fuvar logisztikáját.

Nincs is kiábrándítóbb annál, amikor a menyasszony gyönyörű ruhája egy pici járműbe van betuszkolva. Legrosszabb esetben meg is sérülhet a ruhaköltemény, vagy szétjöhet az esküvői frizura, ami rányomná a bélyegét a Nagy Napra!

Szintén nem túl szép látvány, amikor egy mosatlan, koszos autóból száll ki az ifjú pár vagy az örömszülők. Az igényes helyszínről és a nagy gonddal elkészített dekorációról könnyedén elveheti a hangsúlyt egy nem elegáns érkezés.

Különleges autó- és limuzinbérlés

Régebben lehetetlennek tűnő feladat volt az esküvői limuzin bérlése. Manapság ez nem okoz gondot, hiszen a felkészült és profi kölcsönzők széles kínálattal rendelkeznek, hogy igényeidnek megfelelő autót választhass!

Ha belevinnél egy kis fűszert az esküvői fuvarba, válassz elegáns luxuslimuzint. Panorámatetős kivitelével, profi fény- és hangtechnikájával igazi hangulatalapozó feladatot tölt be, és nem kell aggódni a ruha mérete miatt sem!

Szokás az esküvői flotta feldíszítése is, így virágcsokros és díszszalagos pompában tündökölhetnek az autók, elegáns kinézetet kölcsönözve!

Bárki, aki mellett elhalad majd az esküvői limuzin, garantáltan felsóhajt a szemet gyönyörködtető látványtól és a meghatottságtól!

Biztonságos utazás sofőrrel

Az esküvői autó kölcsönzésekor a sofőr egyenruhában várja az ifjú párt, ajtót nyit nekik, és mindent megtesz, hogy hozzájáruljon a különleges nap sikeréhez! Ritkán adatik meg az a luxus, hogy egy ilyen extravagáns autóban utazhassunk, hát még az, hogy saját személyi sofőrünk legyen!

Biztonságuk miatt sem kell aggódni, hiszen a professzionális sofőr minden szabályt betartva, óvatosan vezet, így jó kezekben vannak az utasok.

A PLS Partylimuzin segítségével a te elképzeléseidnek megfelelő, különleges autóban vagy limuzinban gördülhetsz be életed legszebb napjának eseményére! Válaszd a professzionális hozzáállást, a luxusautókat és a megbízható sofőröket!

Megszűnik egy kedvelt tévécsatorna Magyarországon

Ez a KDNP-s férfi szeretne mondani valamit Önnek a termékenységtudatosságról

Elhunyt Ferge Zsuzsa

Benyújtották a törvényjavaslatot, betiltják a 18 év alattiaknak az energiaitalok eladását

Pénztárcabarát fürdőtippek a hosszú hétvégére

Tisztítószer került a Szentkirályi ásványvizébe, ezt a szériát hívta vissza a gyártó