Belföld

Magyar Péter üti-veri Orbán Viktort, saját követői is kinevetik a miniszterelnököt

Életmód

Megszűnik egy kedvelt tévécsatorna Magyarországon

Bulvár

Magyar Péter elárverezi a „női” napszemüvegét, elképesztő összegnél tart a licit

Fajándék – kirakós dekoráció

A Fajándék egy ötletes kifejezés, melyet a FA-TIME Hungary megalapítója, Németh Zoltán faműves mester keltett életre. Fajándéknak hívjuk gyűjtőnéven a fából készült ajándékokat.

Fajándék – kirakós dekoráció

A FA-TIME Hungary 1998-ban alakult, és azóta is töretlen sikert arat Magyarországon és nemzetközi viszonylatban is. Mestermunkáik megtalálhatóak vásárokban és lakberendezési boltokban egyaránt.

Kirakós lakásdekoráció

A lakásdekorációként is szolgáló ötletes kirakós játék népszerű darabja a macicsalád. Maci mama és maci papa ölelkezve alkotnak egy egységet, melyet bővíthetünk egy, kettő vagy akár három kismackóval is. Így tökéletesen saját vagy más család képére formálhatjuk ezt a szívhez szóló ajándékot. Az elemek színe eltérő, így az összerakott kép esetén is jól kivehetőek a család tagjai. Gyermekek számára kedvelt játék, otthonunk díszítésére pedig szívhez szóló ajándék lehet. A természetes paraffinolajnak köszönhetően a kirakós strapabíró és tartós.

A mackócsalád helyett aranyos, hosszú fülű nyuszicsalád is választható.

Multifunkciós tárgyak

A többfunkciós tárgyak kifejezetten kedvelt részét képezik a kínálatnak. Példaként, egy vágódeszka ugyanannyira használható a konyhában, mint dísztárgyként az étkezőasztalon.

Így van ez a kirakósokkal is, végre van egy olyan dísztárgy a házban, melyet törékenysége miatt gyermekek látogatása esetén nem kell félteni. A gyerekek épp annyira szeretnek vele játszani, mint ahogy a felnőttek csodájára járnak.

A kirakós remek ajándék lehet akár egy gyermek számára vagy hozzánk közel álló rokon vagy barát családnak. A mackó- és a nyuszicsaládban is minden családtag megtalálja az őt ábrázoló fafigurát, attól függően, hogy ő az anyuka, az apuka, a kicsi, a középső vagy a legnagyobb testvér.

Kreatív otthon

Varázsoljuk kreatív köntösbe otthonunkat! Ne csak a nappalit, bátran dekoráljuk a konyhánkat is.

Habár a konyha általában nem a dekoráció legfőbb helyszíne a lakásban, a fából készült tárgyak egyik legmegfelelőbb helye. Általa kreatív és barátságos lesz a konyhánk, egy kerekerdő motívumú vagy egy hangjegyet ábrázoló edényalátét népszerű választás lenne. Jól mutat azonban a konyhapulton vagy az étkezőasztalon egy különleges, formatervezett Fajándék vágódeszka is, akár a hozzá illő késsel.

Az edényalátétek és a vágódeszkák is első osztályú, minőségi alapanyagból készülnek. A vágódeszkák esetében a vízálló ragasztásnak köszönhetően a mindennapi használat sem jelent kihívást.

Egyéb fából készült termékek

A Fajándékok termékeket megtekintheti Bicskén a műhelyben, ahol a fából készült ajándékok széles választékával várják Önt. Megtalálhatja a fentebb említett konkrét tárgyakat is. Bízunk benne, hogy segítettünk a megfelelő ajándék megtalálásában vagy az otthona szebbé varázsolásában.