Életmód

Megszűnik egy kedvelt tévécsatorna Magyarországon

Belföld

Rejtélyes kijelentést tett Gulyás Gergely, amikor Magyar Péterről faggatták

Közlekedés

Rendet tesz a MÁV: nem lehet csak úgy csoportosan felszállni a vonatokra

Szijjártó eligazította a melegeket, mert szerinte „nem jogos”, hogy bántva érzik magukat

Nem kértek engedélyt megsértődni.

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter beszédet mond a Magyarországi Gyógyszergyártók Országos Szövetsége (MAGYOSZ) és a KKM közötti stratégiai megállapodás aláírásán a Külgazdasági és külügyminisztériumban (KKM) 2020. január 28-án.
Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter beszédet mond a Magyarországi Gyógyszergyártók Országos Szövetsége (MAGYOSZ) és a KKM közötti stratégiai megállapodás aláírásán a Külgazdasági és külügyminisztériumban (KKM) 2020. január 28-án. Fotó: MTI/Máthé Zoltán

Magyarországot és Lengyelországot azért támadják, mert kormányaik szembe mennek a nemzetközi liberális főáramlattal (magyarán ennek a két országnak a vezetése kifejezetten ordenáré és homofób – a szerk.) – állította Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter hétfőn a lengyel közszolgálati hírtelevíziónak (TVP Info) adott interjúban annak kapcsán, hogy Mark Rutte holland miniszterelnök bírálta a homofób magyar „gyermekvédelmi” törvényt.

Magyarország hozzászokott „az ilyen verbális agresszióhoz, a liberális főáramlat részéről érkező támadásokhoz” – bizonygatta a külügyminiszter, homályban hagyva, hogy ha hozzászokott, akkor miért sivalkodik mégis a magyar kormány napok óta minden fórumon.

Például az ATV-ben, ahol Szijjártó szintén haknizott ma, megismételve, hogy „a liberális mainstream globális fake news támadást indított Magyarországgal szemben”!

Az álellenzéki tévében egyébként arról is magyarázott, hogy szerinte „nem jogos, hogy sértve és bántva érzik magukat a homoszexuálisok”, mert a törvény nem csak arról szól – egyszersmind tisztába téve, hogy Magyarországon megsértődni is csak annak van joga, akinek arra a kormány engedélyt ad.