Belföld

Orbán Viktort már orvoshoz küldenék eszelős vasárnapi bejegyzése után

Bűnügy

Elfogatóparancsot adtak ki a csütörtöki halálos hármas karambol ügyében

Bűnügy

Aláírásgyűjtő aktivistákat vertek meg Budapesten

Orbán: A homoszexuálisok szabadságáért és jogaiért is harcoltam a kommunista rezsimben

Sőt, már a mohácsi csatában is!

A homoszexuálisokat legújabb ellenségnek megtevő „pedofiltörvény” visszhangjait magyarázta Orbán Viktor csütörtökön Brüsszelben, az uniós tagállamok vezetőinek kétnapos tanácskozását megelőzően.

A kormányfő úgy cinikuskodott, hogy az magyar szabályozás csupán arról szól, hogy a gyermek hogyan és miképpen ismerkedik meg a szexualitás „egyébként nehéz és bonyolult kérdéskörével”, és hogy ennek eldöntése kizárólag a szülő dolga; erről szól szerinte a gyermek- és – a legújabb kormányzati duma szerint immár – szülővédelmi(!) törvény.

Orbán Viktor újságírói kérdésre válaszolva azt mondta: Magyarország számára megtiszteltetés, ha bármelyik miniszterelnök vagy az Európai Tanács elnöke érdeklődik egy magyar törvény iránt.

„Szívesen elmondom nekik, hogy szó sincs semmilyen törvényről, ami a homoszexualitásra vonatkozna. Ez a törvény nem erről szól, ez a törvény a gyermekek neveléséről, bármilyen szexuális tartalmú neveléséről szól” – magyarázta.

„Én a jogok harcos védelmezője vagyok. Szabadságharcos voltam a kommunizmus alatt, amikor a homoszexualitás büntetendő volt. A szabadságért és a jogokért küzdöttem, ami azt jelenti, hogy küzdöttem a homoszexuálisok jogaiért is” – ragadtatta el magát Orbán, aki tegnap is bemutatott már egy komoly tudathasadást, amikor délelőtt a német Dpa hírügynökségnek még ezt mesélte, hogy Magyarországon az állam „aktívan védelmezi a homoszexuálisok jogait”, majd este egy olasz neofasiszta pártvezetővel már a „hagyományos családmodellt” éltette.

Kapcsolódó friss hírek

„Ez a kormány gyermekbarátnak hazudja magát” – Több ezer emberrel tüntetett Magyar Péter a Belügyminisztérium előtt

Beszakadt az úttest egy parkoló autó alatt Budapesten

Mentővel ütközött egy autó a Nagykörúton

Megszólalt Áder János, talált valamit a mobiltelefonokban

„Megöllek!” – Székkel verte össze a tanárnőjét egy 9. osztályos az egyik szolnoki iskolában

Megtámadták a Kétfarkúak jelöltjét Kecskeméten