Belföld

Orbán Viktort már orvoshoz küldenék eszelős vasárnapi bejegyzése után

Belföld

Botrány a Széll Kálmán téri aláírásgyűjtésen, videón a bunkó fideszes

Baleset

Kiürítettek egy budapesti iskolát, 10 mentőautót riasztottak a helyszínre

Szijjártó úgy tudja, globális fake news-kampány zajlik a pedofiltörvény kapcsán

Mindenki hülye, csak a magyar kormány helikopter.

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter felszólal a 15. Bledi Stratégiai Fórum nemzetközi konferencián 2020. augusztus 31-én.
Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter felszólal a 15. Bledi Stratégiai Fórum nemzetközi konferencián 2020. augusztus 31-én. Fotó: MTI/KKM/Borsos Mátyás

Globális fake news-kampány zajlik, amellyel megpróbálják félrevezetni a széles közvéleményt a gyermekek védelméről szóló magyar törvény tartalma kapcsán – magyarázta a bizonyítványt Szijjártó Péter kedden Luxembourgban, az uniós tagországok általános ügyekért felelős minisztereinek egynapos találkozóján.

A Magyarországon külgazdasági és külügyminiszterként jegyzett Ázsia-ügynök Szijjártó arról beszélt, akik kritikát fogalmaznak meg a törvénnyel kapcsolatban, azok ezen globális fake news-kampány alapján formálnak véleményt!

Úgy mesélte külföldön, hogy a törvény semmilyen társadalmi csoportot nem különböztet meg hátrányosan, a törvény egyetlen dologról szól: megvédeni a magyar gyerekeket. Megvédeni egyrészt a pedofiloktól, másrészt pedig biztosítani, hogy a gyermek szexuális orientációval kapcsolatos nevelése kizárólag a szülők joga és felelőssége legyen – húzta alá Szijjártó.

Az Országgyűlés június közepén fogadott el törvénymódosítást, amely eredetileg a pedofilokat akarta keményebben büntetni, azonban Orbánék kapva az alkalmon, hogy újabb ellenséget kreálhatnak a homofób híveiknek, belekeverték a törvénybe a homoszexuálisokat is.

Kapcsolódó friss hírek

„Ez a kormány gyermekbarátnak hazudja magát” – Több ezer emberrel tüntetett Magyar Péter a Belügyminisztérium előtt

Beszakadt az úttest egy parkoló autó alatt Budapesten

Mentővel ütközött egy autó a Nagykörúton

Megszólalt Áder János, talált valamit a mobiltelefonokban

„Megöllek!” – Székkel verte össze a tanárnőjét egy 9. osztályos az egyik szolnoki iskolában

Megtámadták a Kétfarkúak jelöltjét Kecskeméten