Imádják a kormánypárti kommentelők, hogy végre lehet utálni a melegeket, akik más szóval pedofilok

A korábban virológus, előtte migrációs szakértő vezéragyak hamarosan úgy tudják: az ellenzék pedofilpárti.

Imádják a kormánypárti kommentelők, hogy végre lehet utálni a melegeket, akik más szóval pedofilok

Termékeny talajra hullik éppen a kormány a pedofíliát a mássággal összemosó hecckampánya: az internetes kommentszekciókban őrültködő 60-90 év közötti trollok máris terv szerint ontják a témával foglalkozó hírek alá a „csak nem a pedofilokért aggódtok” típusú elmés hozzászólásokat.

Nyilván nem a pedofilokért aggódik senki; minden tudósítás leszögezi, hogy a „pedofiltörvénnyel” kapcsolatos legfőbb kritika az, hogy összemossa a beteg bűnözőket a melegekkel, transzneműekkel. A lényegi részletek azonban ritkán érdeklik a propaganda által felhergelt agytrösztöket, nekik korábban azt sem sikerült elmagyarázni, hogy senki nem akarja lebontani a határkerítést, és nem, az ellenzék sem a vírusnak szurkol.

Ilyen tehát a kormánypárti hangulat ezekben a napokban bármelyik hír alatt, amely arról szól, hogy talán nem kellene mindenkit automatikusan utálni, akire Orbán rámutat:

komment_4

komment_3

komment_2

komment_1

komment_6

komment_5

Az értelmesebbek pedig hétfő este valóban tüntetnek a Parlament előtt, de nem a pedofilokért, hanem az LMBTQI embereket célzó kirekesztés, gyűlöletkeltés ellen. Aminek semmi köze a pedofíliához.

Ezek is érdekelhetnek