Belföld

Az iskolázatlanok és az idősek tartják hatalomban a Fideszt

Baleset

Lezuhant egy nő az óriáskerékről a Balaton Soundon

Bűnügy

BRFK: kilenc embert fogtak el Budapesten a hétvégi belvárosi razzián

Most üzente Szijjártó az MTI-n keresztül: Európában eluralkodott a véleményterror

Szijjártó Péter
Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter felszólal a nemzetközi atomenergiai konferencián Bécsben 2020. február 10-én. Fotó: MTI/KKM/Borsos Mátyás

Európában eluralkodott a „véleményterror”

– tudatta Szijjártó Péter szerdán az MTI-vel.

A külgazdasági és külügyminiszter úgy érzékeli, arra panaszkodott, hogy szerinte ha valaki nem hajlandó elfogadni a „liberális mainstream” által erőltetett gondolkodásmódot, hanem a hagyományos értékek mentén gondolkodik és cselekszik, azonnal „elképesztő erejű nyomás alá kerül”!

„A liberális mainstream politikusai és médiatermékei gátlástalan hazudozásba kezdtek a magyar gyermekek védelmét biztosító törvény kapcsán”

– hazudozta gátlástalanul a miniszter, hiszen közismert, hogy senki nem a „magyar gyermekek védelmét biztosító” passzusokat kifogásolja, hanem azt az aljasságot, ahogyan a törvény összemossa a homoszexualitást a pedofilokkal. Szijjártó Péter mindenesetre leszögezte: „nem hátrálunk, megvédjük gyermekeinket”.

Ismert, több EU-tagország is elítélte Magyarországot az új törvény miatt, amely többek közt megtiltja, hogy a 18 év alattiak számára „népszerűsítsék” (bármit is jelentsen ez) és megjelenítsék a homoszexualitást és a transzneműséget, és az iskolai szexuális felvilágosításból is kizárja ezeket a témákat. Tizenhárom ország (Belgium, Dánia, Észtország, Finnország, Franciaország, Németország, Írország, Litvánia, Luxembourg, Hollandia, Spanyolország, Svédország és Lettország) közös nyilatkozatot írt alá, amelyben elítélik a legutóbbi jogi változásokat, mint a véleménynyilvánítás szabadságához való jog megsértését és a szexuális irányultságon alapuló „megkülönböztetés kirívó formáját”.

Ez is érdekelhet:
Vadai Ágnes megmutatta, mi a különbség Gyurcsány Ferenc és Orbán Viktor között

Kapcsolódó hírek

Egy héten belül már a második postás halt meg munka közben

Drogot is árultak a szegedi dj-k, lekapcsolták őket

Kihagyták Magyarországot a legújabb EU-s szankciós döntésből, Szijjártó vérig sértődött

Orbán Viktor újabb váratlan helyen bukkant fel

Kalocsán rendőrök vegzáltak újságírókat, hogy Szijjártó el tudjon menekülni a kérdések elől

Ruszkibérenc magyar külügyér az orosz hekkertámadást bizonyító iratokról: „Nem foglalkozom vele, hát nem veszik észre?!”

Szijjártó Pétert is sokkolta a Robert Ficót ért merénylet

Választás előtt még hazarendelik Szijjártó Pétert, Szentpétervárra utazik csütörtökön

Nagy segítség a magyar családoknak: megvan a következő magyar űrhajós