Gazdaság

Kínos kérdésekre várja a választ Orbán Viktortól Magyar Péter

Bulvár

Ez nem egy nyilas házmester valami történelmi film forgatási helyszínéről, hanem Sulyok Tamást fotózták le Szegeden, egy csatorna mögött bujkálva

Baleset

Megrázó videó került elő az Esztergom-Nyerges Rallyn történt balesetről

Most üzente Szijjártó az MTI-n keresztül: Európában eluralkodott a véleményterror

RövidenRöviden
Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter felszólal a nemzetközi atomenergiai konferencián Bécsben 2020. február 10-én.
Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter felszólal a nemzetközi atomenergiai konferencián Bécsben 2020. február 10-én. Fotó: MTI/KKM/Borsos Mátyás

Európában eluralkodott a „véleményterror”

– tudatta Szijjártó Péter szerdán az MTI-vel.

A külgazdasági és külügyminiszter úgy érzékeli, arra panaszkodott, hogy szerinte ha valaki nem hajlandó elfogadni a „liberális mainstream” által erőltetett gondolkodásmódot, hanem a hagyományos értékek mentén gondolkodik és cselekszik, azonnal „elképesztő erejű nyomás alá kerül”!

„A liberális mainstream politikusai és médiatermékei gátlástalan hazudozásba kezdtek a magyar gyermekek védelmét biztosító törvény kapcsán”

– hazudozta gátlástalanul a miniszter, hiszen közismert, hogy senki nem a „magyar gyermekek védelmét biztosító” passzusokat kifogásolja, hanem azt az aljasságot, ahogyan a törvény összemossa a homoszexualitást a pedofilokkal. Szijjártó Péter mindenesetre leszögezte: „nem hátrálunk, megvédjük gyermekeinket”.

Ismert, több EU-tagország is elítélte Magyarországot az új törvény miatt, amely többek közt megtiltja, hogy a 18 év alattiak számára „népszerűsítsék” (bármit is jelentsen ez) és megjelenítsék a homoszexualitást és a transzneműséget, és az iskolai szexuális felvilágosításból is kizárja ezeket a témákat. Tizenhárom ország (Belgium, Dánia, Észtország, Finnország, Franciaország, Németország, Írország, Litvánia, Luxembourg, Hollandia, Spanyolország, Svédország és Lettország) közös nyilatkozatot írt alá, amelyben elítélik a legutóbbi jogi változásokat, mint a véleménynyilvánítás szabadságához való jog megsértését és a szexuális irányultságon alapuló „megkülönböztetés kirívó formáját”.

Orbán Viktor után a Facebook is elkezdett leszámolni a valódi hírekkel.

Tavaly október óta hiába posztoljuk a cikkeinket a közösségi oldalra, a felhasználók mindössze néhány százalékának mutatja meg az algoritmus.

Oszd meg te is ezt a hírt, küldd tovább ismerőseidnek, hogy ne csak a hatalmaskodók hangja hallatsszon:

Ez is érdekelhet

Szijjártó Bécsbe ment luxuscikkeket vásárolni, megkérdezték, nem fél-e a migránsoktól

264 millió forint közpénzbe került Szijjártó három repülőútja tavaly egy luxusgéppel

Петер Сийярто: Örömmel megyek Oroszországba

Pesty László: Nem zárható ki, hogy zsarolják Varga Juditot

„Akkor is hazudsz, ha kérdezel” – reagálta Bayer Zsoltnak Magyar Péter

Orbán Viktor bejelentette, hogy dolgozik a kormány