Baleset

Nagy baleset Budapesten, több busz is késik

Belföld

Botrány a Széll Kálmán téri aláírásgyűjtésen, videón a bunkó fideszes

Baleset

Kiürítettek egy budapesti iskolát, 10 mentőautót riasztottak a helyszínre

Schobert Norbi: egy normális feleség nem kelti fel a férjét, ha éjszaka felsír a gyerek

Schobert Norbi: egy normális feleség nem kelti fel a férjét, ha éjszaka felsír a gyerek
Fotó: Facebook/Norbi Update LOW CARB

„Nem voltam soha jó apa, de felelősségteljes apa voltam mindig. Nem voltam az a gügyögős, pelenkázós, szoptatós, büfiztetős apuci, mindig hajtottam a pénzt, mentem előre” – mondta Schobert Norbi, akit apák napja kapcsán faggatott a Fókusz.

A fitneszguru elárulta, mindegyik gyerek életébe 10 éves kor körül kapcsolódott be, de kamaszkortól kezdve mindegyikük a legjobb barátja. A lányával mindent megbeszélnek, a nagyfiának ő a példaképe, a legkisebb fiúval, Zalánnal pedig most formálódik igazán a kapcsolatuk, közös szenvedélyük a sakk, valamint a régi, 40-50 éves matchboxok.

Schobert Norbi beszélt arról is, hogy nem volt meghatározó apák napi élménye a gyerekekkel, de szeretné, ha lenne. Az anyák napjára mindig felkészíti őket, gondoskodik arról, hogy mindegyik fiúnak legyen virágja, a saját édesanyjának kertjét pedig muskátlik tömegével szokta virágba borítani.

„Apának lenni biztos, hogy könnyebb. Egyrészt nem kell megszülnünk a gyereket, másik oldalról nem kell szoptatnunk és nem kell éjszaka felkelnünk, legalábbis ha normális a feleségünk”

– fogalmazott Norbi az adásban.

Úgy látja, az apáknak keményen kell dolgozni, hogy megteremtsék a család biztonságát. „Ha jó apák vagyunk, a gyerekeinkkel és a feleségünkkel kell maradnunk, akármilyen csábító élményt kínál az élet megváltoztatása. Hosszabb idő alatt kell kifejtenünk a tevékenységünket, és kevésbé látványosan, mint a nőknek, de apa nélkül sem család a család” – mondta a fitneszguru, hozzátéve, díjazná az apák napi viszkit és a kubai szivart.

Kapcsolódó friss hírek

Megszólalt Áder János, talált valamit a mobiltelefonokban

„Megöllek!” – Székkel verte össze a tanárnőjét egy 9. osztályos az egyik szolnoki iskolában

Megtámadták a Kétfarkúak jelöltjét Kecskeméten

110 ezerhez közelít a külföldön dolgozó magyarok száma

Nagy baleset az M7-es autópályán, Balatonvilágosnál

Holttestet találtak az utcán Szentesen