Baleset

Meghalt egy ember a Balatoni úton történt balesetben

Baleset

Rettenetes hír: meghalt az Esztergom Rally egyik sérültje, egy kislány – már öt életet követelt a tragédia

Gazdaság

Kínos kérdésekre várja a választ Orbán Viktortól Magyar Péter

Frank Green – környezetbarát utazóbögrék

HirdetésHirdetés

A rohanó életmód nemcsak a saját, de a környezetünk egészségére is kihat. Jól példázzák ezt kávé- vagy teafogyasztási szokásaink is. A kávérajongók számára például igazi kihívást jelent a megfelelő “kávéspohár” kiválasztása.

utazobogre

A környezetbarát szellemiség jegyében megjelentek az eldobható poharak. Ezekkel azonban csak az a probléma, hogy ha a szelektív hulladékgyűjtőn kívül landolnak, akkor nem is kerülnek újrahasznosításra. A következő pár sorban olyan utazóbögréket mutatunk neked, amelyeket magaddal vihetsz bárhová, ráadásul a környezetet sem terheled velük!

Minden, ami Frank Green

A Frank Green nem más, mint egy ausztrál márka, amely nagyon büszke arra, hogy a termékeit az országban tervezi is gyártja le. Olyan stílusos bögréket, kulacsokat és termoszokat dob piacra, amelyek világszerte népszerűek.

Ez egyáltalán nem véletlen, hiszen egy-egy termék egyedi kupakkialakításának köszönhetően nem szivárog, így megbízható tárolóeszköznek bizonyul. Ráadásul minden darab újra felhasználható, vagyis abszolút környezetbarát.

Ha már te is kiábrándultál az egyszerű kávéspoharakból és -csészékből, akkor itt az ideje új megoldás után nézni! Tarts velünk, hogy megtudd, milyen sokszínű az utazóbögrék kínálata!

Amikor egy utazó kávézik

Sokféle okból utazhatunk. Szórakozásból, de a tanulás vagy a munka iránti vágy is hajthat minket. Mindegy, milyen céllal indulunk útnak, minden utazó tudja, hogy nehéz a kedvenc italt is elvinni. Legalábbis olyan módon biztosan, hogy megőrizze a minőségét és a hőmérsékletét.

A Frank Green utazóbögrék gyártójának környezeti felelősségvállalása kiemelkedő, ezenkívül olyan minőségi termékekkel látja el a piacot, amelynek köszönhetően példát is mutat a társadalomnak.

Az első piacra dobott termékük az Original Cup volt, ami gyakorlatilag egy praktikus hordozható kávés bögre. Tritán anyagból készült, kétrétegű fallal, nyomógombos kupakkal van ellátva. 0,230 l-es és 0,340 l-es méretekben is beszerezhető, így igényed szerint válogathatsz az egyes típusok között.

Tudjuk, milyen nehéz útnak indulni kávé nélkül. Szerencsére ennek nem kell így lennie! A Designmarket minőségi utazóbögréi között te is megtalálod azt a terméket, amely biztosítja a napi adagot.

Autós-kávés termoszok?

Az utazóbögrék és termoszok egyrészt azért olyan népszerűek, mert nem kell attól tartanunk, hogy az autóban kilöttyen a tartalmuk, másrészt az ideális hőmérséklet is garantált.

A termoszok például már a hosszabb utakon is kitartanak mellettünk, ugyanis ebbe még több ital fér. Na jó, természetesen ez a termosz méretétől is függ. Általában a legtöbb ilyen darab ergonomikus kialakítású és dupla rétegű rozsdamentes acélfallal rendelkezik. A legforróbb ital is változtat a bögre falának hőmérsékletén, így a kezünket sem tudjuk megégetni.

Ez is érdekelhet

Pénztárcabarát fürdőtippek a hosszú hétvégére

Tisztítószer került a Szentkirályi ásványvizébe, ezt a szériát hívta vissza a gyártó

Hugyozd össze a Westendet! – polgári engedetlenségi mozgalmat hirdetünk

Betiltaná a műhúst a miniszter Magyarországon

Elindult a felszámolási eljárás Schobert Norbi cége ellen

Néhány órás újszülöttet találtak a szolnoki kórház inkubátorában