Baleset

Ketten meghaltak egy balesetben Budapesten, a vétkes sofőr és utasai elmenekültek

Belföld

Orbán Viktor tombol a Facebookon, elege van mindenből

Belföld

Botrány a Széll Kálmán téri aláírásgyűjtésen, videón a bunkó fideszes

Mivel érdemes megajándékozni egy kismamát?

Szülinap, babaváró, első látogatás a kicsinél és anyukájánál. Na de mit vigyek?! Ha Te magad is ezzel a dilemmával küzdesz épp, véletlenül se kattints el sehova! Máris eléd tárjuk mindazokat az ötleteket, amelyeknek minden kismama nagyon örül! Arról is sót fogunk ejteni, miket érdemes inkább elfelejtened. Bizony, van néhány apróság, amelyeknek nem örül egy leendő anyuka sem.

kislany-baba

Arra természetesen figyelj oda, hogy ha ismered a baba nemét, akkor ne vigyél a kismamának színben, mintában nem megfelelő holmit!

Mik azon a kiegészítők, textíliák és egyebek, amiket jobb, ha elfelejtesz?

Ahogyan azt említettük, nem minden jelent tökéletes ajándékot. Amivel már így is biztosan tele lesz a gyerekszoba, az a plüss. Hiába tűnik jó ötletnek, mindenki más is ezt fog beszerezni. Olyan dolgot sem érdemes vinni, amit a kismama napi szinten fog használni. A szoptatós párnát, a kismama párnát, a babaszoba-kiegészítőket csak akkor írd fel az ötletek közé, ha tudod, hogy szüksége van rá a családnak.

Minek örül minden anyuka?

Ha igazán modern anyukáról beszélünk, akkor bizonyára összeválogatott minden álom babaholmit egy kelengyelistára. Ebből lehet a legkönnyebben mazsolázni. Nektek ilyen nincs? Ne aggódj, mi tudjuk, mi jöhet be!

Van néhány olyan kiegészítő, amelyből egyszerűen nem lehet elég a háznál, mert sokat maszatolódik. Ilyen a textilpelenka és az babaágynemű. Ha ismered a kicsi nemét, ezek közül könnyen tudsz majd keresgélni. Ha továbbra is a kicsi van a szemed előtt, akkor a cipőcskék, ruhácskák is tökéletes választások lehetnek, hasonló indokkal, mint a már említett textíliák.

Miért lesz igazán hálás a leendő anyuka? Ha cumit és/vagy rágókát viszel neki. Ezek megnyugtatják majd a kicsit, ezzel nyugodt pillanatokat szerezve a szülőknek!

Mi a helyzet a kismamával? Két kiegészítő van, aminek minden anyuka nagyon örül: a pelenkázó táska, hiszen ezzel a legegyszerűbb elhagyni a házat, és a köntös, amelyet akár már a kórházba is magával vihet!

Oké-oké, de én valami különlegeset vinnék!

Nem hagyjuk cserben azokat sem, akik igazán praktikus meglepetésben gondolkodnak! Említettük már, hogy a kicsiny család nem fog mindig otthon maradni, gondolni kell arra, mikor elhagyják a házat. A klassz babakocsi-kiegészítők ilyenkor különösen fontosak. A betétet és a bundazsákot hagyd inkább a szülőkre, ám a babatámasz, a babatakarók, a babakocsi táskák és pillangó párnák beszerzésével a szülők hálája biztosan üldözni fog! Ezek apró, de fontos dolgok, amelyeket a nagy, utolsó pillanatos kapkodás során sok anyuka és apuka elfelejt. Na de te nem fogsz!

Az apukáról se feledkezz meg!

Nagyon sokan – sőt valljuk be, alapvetően mindenki – meg szoktak feledkezni a leendő apukákról. Csúnya dolog, mi is így gondoljuk. Nekik érdemes valami kellemes alkoholt vinni, hiszen a gyerek összehozása nélkülük lehetetlen lett volna.

Mire vársz még? Összeválogattad már, mit viszel?

Kapcsolódó friss hírek

Jelentős felmelegedés érkezik, ekkor tér vissza a nyárias idő

Holtan találtak egy négygyermekes nyíregyházi családanyát

Riasztották a katasztrófavédelmet, több száz dolgozót menekítettek az SK komáromi akkugyárából

Nyomoz a rendőrség a reggel, egy budapesti iskolában történtek miatt

Orbán papagájjá változott, amikor Rogán korrupciós ügyéről kérdezték

KSH: 605 400 forint volt a bruttó átlagkereset februárban