Bűnügy

3-as terrorfokozat van érvényben Magyarország területén

Belföld

Botrány a Széll Kálmán téri aláírásgyűjtésen, videón a bunkó fideszes

Bulvár

36 évesen meghalt Azahriah menedzsere

Fitt reggeli matcha teával megbolondítva

Fitt reggeli matcha teával megbolondítva

Köztudott, hogy a reggeli a napi étkezés egyik legfontosabb része. Meghatározza az energiaszintünket a nap folyamán, ezért érdemes odafigyelni arra, mi kerül a tányérra. Ha pedig a célunk a fogyás, akkor pedig különösen.

Egészséges reggeli zabpehelyből

A zabkása elsőre lehet, hogy túl unalmasnak vagy egyszerűnek tűnik, pedig korántsem az. Nagyon könnyű feldobni különféle gyümölcsökkel, például áfonyával, málnával, de akár banánnal is. Arról nem is beszélve, hogy a zabpehely rendkívül egészséges, ugyanis magas a fehérje- és a rosttartalma, a kalóriatartalma ugyanakkor alacsony.

A méz, bár nagyon finom és energiadús, egyáltalán nem illik egy diétás reggelihez, mivel különösen sok kalóriát tartalmaz.

Smoothie, mint napindító

Ha gyorsan szeretnénk tápláló, vitaminokkal dúsított, mégis ízletes reggelit készíteni, tökéletes választás lehet a smoothie. Az elkészítése nagyon egyszerű, a variációk száma pedig szinte végtelen, hiszen összeállíthatjuk különféle gyümölcsökből, zöldségekből, de akár ezek kombinációjából is. A súlycsökkenés beindulásához szükséges, hogy a szervezet elegendő mennyiségű ásványi anyaghoz és vitaminhoz jusson. Erre azért van szükség, mert a táplálék elraktározásáért és elégetéséért felelős enzimek ideális működéséhez kellenek a különféle vitaminok.

Azonban ha igazi különlegességgel szeretnénk megbolondítani az étrendünket (és a diétánkat), az élénk zöld színéről ismert kiváló matcha tea tökéletes választás.

Kevesebb koffein, több energia?

Ezt (is) tudja a japán emberek szuperitalának nevezett zöld tea, a matcha tea. A nap folyamán folyamatosan felszabaduló, hosszan tartó energiát biztosít, így biztosan lendületesen indul majd a reggel. Ezzel szemben a kávé hatása rövid idő alatt elmúlik, így több csészére is szükségünk lehet belőle. A matcha tea ráadásul felgyorsítja az anyagcserét és a zsírégetést, csökkenti az éhségérzetet, vízhajtó és méregtelenítő hatású, stabilizálja a vércukorszintet.

Mivel javítja az állóképességet és a teljesítményt, az edzéseid is sokkal hatékonyabbak lehetnek, legfőképpen közvetlenül előtte elfogyasztva. Ha szeretnéd, hogy a diétád sikeres legyen, akkor sem kell nélkülöznöd a finomabbnál finomabb reggeliket. Kezdd a napod matcha-chia pudinggal, ananászos matcha smoothie-val, esetleg mandulatejes matcha zabkásával.

Magyarországon az M Matcha teái a legmagasabb minőséget képviselik, a minőség pedig kiemelten fontos a matcha teák kiválasztása esetén. Indulj el egy egészségesebb, energiával teli élet felé vezető úton! Ha te is szeretnél élni a matcha tea által nyújtott jótékony hatásokkal, rendelj minőségi, japán matcha teát az M Matchától!