Baleset

Megrázó videó került elő az Esztergom-Nyerges Rallyn történt balesetről

Bulvár

Magyar Péter reagált Varga Judit súlyos vádjaira

Bulvár

Ez nem egy nyilas házmester valami történelmi film forgatási helyszínéről, hanem Sulyok Tamást fotózták le Szegeden, egy csatorna mögött bujkálva

Curtis testvérét is elfogták egy focista meggyilkolásának ügyében

Kedd hajnalban Budapesten és Gyömrőn csaptak le a rendőrök három férfire.

RövidenRöviden
Részlet a rendőrség videójából.
Részlet a rendőrség videójából. Forrás: police.hu

Több gyanúsítottat is elfogtak a 2009-ben eltűnt volt MTK-s labdarúgó, Katzenbach Imre meggyilkolása ügyében kedd hajnalban; a Blikk azt írja, a gyanúsítottak között van az ismert rapper, Curtis testvére is.

A rendőrség tájékoztatása szerint Budapesten és Gyömrőn összesen három férfit fogtak el a 2009-ben meggyilkolt K. Imre ügyében. Tekintettel a bűncselekmény súlyára, az elfogásokat a Terrorelhárítási Központ műveleti egységei hajtották végre.

Felidézték, hogy a 45 éves K. Imre 2009-ben tűnt el budapesti, XVII. kerületi otthonából. A készenlétis rendőrök 2020. október 23-án Baranyajenő térségében találták meg, majd a nyomozás során azonosították a férfi földi maradványait. Megállapították, hogy a férfit meggyilkolták. A bűncselekmény elkövetésével a jogerős szabadságvesztését töltő H. Attila 50 éves magyar állampolgárt korábban gyanúsítottként hallgatták ki.

A Budapesten és Gyömrőn most elfogott három férfi közül a 49 éves Sz. Lajost és az 51 éves L. Istvánt a bűncselekmény elkövetésével, míg harmadik társukat, a szintén 51 éves H. Lászlót felbujtóként gyanúsították meg kedden a nyomozók. A KR NNI mindhárom férfit őrizetbe vette, és kezdeményezték letartóztatásukat.

Lapinformációk szerint a megölt férfinak esélye sem volt, támadói mindketten harcművészek, illetve Sz. Lajos – aki Curtis testvére – hivatásos katona is volt.

Milliárdok, titokzatos eltűnés

A hvg.hu 2010 március végén írt arról, hogy titokzatos módon eltűnt Katzenbach Imre, az Eclipse-ügyben körözött volt MTK-s labdarúgó, a férfinak – gépkocsiját és személyi iratait hátrahagyva – veszett nyoma, néhány nappal a születésnapja után. A sportoló 1964. szeptember 20-án született.

Az Eclipse-ügy 2010 március közepén robbant ki, miután az akkori Vám- és Pénzügyőrség sajtótájékoztatón számolt be az ügy felderítéséről. A tájékoztatón elhangzott az is, hogy a 45 éves, sülysápi kötődésű Katzenbach Imre neve mintegy két hónappal korábban – vagyis mintegy három hónappal az eltűnését követően – merült fel az egyik céggel kapcsolatban. A vámosok szerint megalapozottan gyanúsítható bűncselekményben való aktív részvétellel, ugyanis mintegy félmilliárd forint került a bankszámlájára.

A 2005 és 2009 között nagy értékű informatikai, gépkocsik eredetiségvizsgálatára és biometrikus útlevelek elkészítésére kiírt közbeszerzési pályázatokon nyerő cég vezetői a tízmilliárdos nagyságrendű árbevételük után fizetendő áfa mértékének csökkentéséért 2006 után fiktív szerződések, teljesítési igazolások, számlák segítségével formálisan alvállalkozókat vontak be, akiknek fizettek, majd ezeket az összegeket rövidesen tovább utalták és készpénzben felvették. Így több mint egymilliárd forintnyi adót nem fizetett be az Eclipse a költségvetésbe. A büntetőper 2012 márciusában kezdődött meg a Fővárosi Törvényszéken. A vádiratban többször az egyik alvállalkozó cég ügyvezetőjeként említették Katzenbach Imrét mint ismeretlen helyen tartózkodó személyt.

Orbán Viktor után a Facebook is elkezdett leszámolni a valódi hírekkel.

Tavaly október óta hiába posztoljuk a cikkeinket a közösségi oldalra, a felhasználók mindössze néhány százalékának mutatja meg az algoritmus.

Oszd meg te is ezt a hírt, küldd tovább ismerőseidnek, hogy ne csak a hatalmaskodók hangja hallatsszon:

Ez is érdekelhet

Új Győzikét kapott a Fidesz: a tegnap még nem politizáló Curtis ma már ott vigyorgott Orbán évértékelőjén

Kirúgták a betegszállítót, aki mezítláb, egy köntösben hagyta magára Curtis anyját a lakása előtt

Curtis: „Megvan az oka, hogy én inkább a Fidesz felé húzok”

Tónika Show: valaki összemontázsolta Vámpír Ági kifakadását Varga Judit arcával

Távoltartást kért korábban a Tamásiban meggyilkolt nő, a bíróság nem találta megalapozottnak, ezután a férje megölte

Tóth Gabi: Mindegy hányszor törtek össze a múltban, ha érzed, hogy élsz