Jakab: „Ha van ellenzéki képviselő, aki megérdemli a Jobbik támogatását, az Szél Bernadett”

Szél Bernadett független képviselő felszólal az egyes köznevelést érintő törvények módosításáról szóló javaslat általános vitájában az Országgyűlés plenáris ülésén 2021. április 8-án.
Szél Bernadett független képviselő felszólal az egyes köznevelést érintő törvények módosításáról szóló javaslat általános vitájában az Országgyűlés plenáris ülésén 2021. április 8-án. Fotó: MTI/Kovács Tamás

Jakab Péter, a Jobbik pártelnöke szombat reggel bejelentette, hogy pártja a Momentum jelöltjét, Szél Bernadettet támogatja Pest megye 2-es választókörzetében az ellenzéki előválasztáson.

„Ha van ellenzéki képviselő, aki megérdemli a Jobbik támogatását, az Szél Bernadett. A közélet megtisztításáért végzett küzdelme, szakmaisága és alázata példamutató, szükség van rá az új országgyűlésben”

– írja Jakab a posztban.

Ha van ellenzéki képviselő, aki megérdemli a Jobbik támogatását, az Szél Bernadett. ? A közélet megtisztításáért…

Posted by Jakab Péter on Friday, May 7, 2021

Emlékezetes, Jakab Péter korábban arról beszélt, pártja nem indul el mind a 106 választókerületben az előválasztáson, helyette mindenhol a legalkalmasabb jelölt mögé állnak be. Ezen stratégiához igazodva a párt már támogatásáról biztosította az MSZP-s Kunhalmi Ágnest, az LMP-s Csárdi Antalt és Demeter Mártát, a Párbeszéd politikusát, Szabó Tímeát, valamint Márki-Zay Péter hódmezővásárhelyi polgármestert is.

Kapcsolódó hírek