Sport

Tragikus hirtelenséggel elhunyt egy fiatal magyar kézilabdázó

Közlekedés

Rendet tesz a MÁV: nem lehet csak úgy csoportosan felszállni a vonatokra

Belföld

Ügyvédjén keresztül üzent Orbán, fontos helyreigazítani valója akadt

Majdnem minden a gyereksisakokról…

Majdnem minden a gyereksisakokról…

Nincs olyan szenvedély a világon, ami felülírná a biztonság kereteit. Még ha a fél életedet a bringázás teszi is ki, azért a biztonság biztosan számodra is fontos. Amikor pedig gyerekkel indulsz útnak, természetesen ez esetben az ő épsége a legfontosabb.

A következő pár sorban ezért a gyerekeknek való bukósisakokról lesz szó, hogy megtaláld a tökéletes “védelmi eszközöket”.

Safe cycling, safe lifes

Mindenki egyetért azzal, hogy a biztonságos közlekedési körülmények megteremtése életeket menthet, legyen szó vezetésről vagy bringázásról.

Ez először is a megfelelő bringa kiválasztásával kezdődik. Az ideális kerékpár a testalkatodhoz illik, emellett kényelmes, hiszen így jelentős mértékben csökkenthetőek a kockázatok. Aztán fontos még az ülés megfelelő magasságának beállítása, mivel a helytelen tartás csak megfeszíti a hátunkat és a nyakunkat.

Aztán lényeges még a megfelelő ruházat, leginkább a jó kerékpáros cipő beszerzése is.

Végül, ha még kezdő vagy a témában, akkor az első biciklis utak előtt tanulmányozd a KRESZ-t. Tévhit ugyanis, hogy csak az autósoknak kell észnél lenni, a szabályok mindenkire vonatkoznak!

Na és akkor eljutottunk bukósisakig is, ami valljuk be, hogy még mindig megosztó a bringások körében!

Mit hoz magával a bukósisak trend?

A divat követőinek sem kell aggódnia! Hidd el, ma már vannak olyan bukósisakok, amelyek jól mutatnak rajtunk! Cikinek tartod? Természetes, hogy mindenki máshogy látja a témát, “ízlések és pofonok”. Azonban ezt a kiegészítőt egyáltalán nem a szépség miatt viseljük. Egy jó bukósisak nemcsak a biztonságod garantálja, de még a megjelenésed is teljessé teheted vele!

Ez gyakorlatilag minden bringás kiegészítőre igaz, a nadrágra, a melegítőre, a mezre, a kabátra, a kesztyűre, a cipőre, a szemüvegre és a sisakra is.

Mit szólnál egy stílusos bringás szetthez? Nos, te magad is összeállíthatod a számodra megfelelőt! Ráadásul, a MaxBike minőségi bukósisak kínálatából a kicsiket is új designba öltöztetheted.

Gyerekeknek való bukósisakok – válogass kedvedre!

Tudtad például, hogy ezzel jó példát mutathatsz a gyermekeidnek is? Ha azt látja, hogy anya vagy apa felelősségteljesen közlekedik és biztonsági kiegészítőket szerez be, akkor bizony ez a minta “öröklődik” majd.

Az emberi test legérzékenyebb része a fej, így egyértelmű, hogy ez a legsérülékenyebb is. A gyerekek számára élmény a bringázás, de valljuk be, hogy a kis “tanuló vezetők” sokkal nagyobb eséllyel borulnak fel, mint mi.

De a sisak nem csak lakott területen kívül és 40 km/h sebesség felett kötelező? – kérdezheted. De igen! Azt viszont te sem gondolhatod, hogy ez elegendő indok a mellőzésre, ha a gyerek biztonságáról van szó. Szerencsére a Cube márka páratlan gyereksisakjai között te is megtalálod a maximális védelmet nyújtó termékeket, legyen szó bármilyen korú lurkóról is. A márka egyébként a kerékpárpiacon magas színvonalú, strapabíró termékekkel van jelen.

Megszűnik egy kedvelt tévécsatorna Magyarországon

Ez a KDNP-s férfi szeretne mondani valamit Önnek a termékenységtudatosságról

Elhunyt Ferge Zsuzsa

Benyújtották a törvényjavaslatot, betiltják a 18 év alattiaknak az energiaitalok eladását

Pénztárcabarát fürdőtippek a hosszú hétvégére

Tisztítószer került a Szentkirályi ásványvizébe, ezt a szériát hívta vissza a gyártó