Baleset

Milliárdos exdiplomata csapódott a földnek Besenyei Péter korábbi repülőjével

Belföld

Orbán Viktor tombol a Facebookon, elege van mindenből

Gazdaság

Súlyos benzindrágulás jön pénteken, de a dízelesek örülhetnek

Ételfutár lett az Apostol 79 éves frontembere

Azt mondja, muszáj valamit csinálnia, és így legalább a rajongókkal is tud találkozni.

Ételfutár lett az Apostol 79 éves frontembere
Fotó: Facebook/Apostol együttes

Miután egy éve kényszerszünet van a koncerteket illetően, étterme pedig a járványhelyzet miatt november óta nem fogadhat vendégeket, ételfutárnak állt Meződi József, az Apostol együttes 79 éves frontembere.

Az AC News azt írja, Meződi étterme csak kiszállítást vállal, de az ételt most a legendás énekes viszi házhoz, minden nap déltől estig. Mint mondta,

muszáj valamit csinálnia, és így a rajongókkal is személyesen tud találkozni, a járványügyi előírások betartása mellett.

Sokan meg is lepődnek, először nem is értik, hogy miért ő toppant be hozzájuk.

Megjött az ebéd a Remízből. 😂😂😂

Posted by József Meződi on Sunday, March 28, 2021

Meződi József egyébként otthoni énekléssel tartja karban a hangját, emellett minden nap tornázik, és sokat van kint a kertben a feleségével. A koronavírus elkerülte őket, egy hete pedig már mindketten megkapták a második oltást is.

Az énekest a novemberben elhunyt Balázs Fecóról is kérdezték, akivel jó barátságot ápolt.

„Több, mint húsz évig voltunk barátok, minden héten beszéltünk telefonon és időközönként találkoztunk is. Utoljára a kórházba kerülése előtti héten futottunk össze. Próbáltam tanácsokkal ellátni, hogy én mit és hogyan csinálok ebben a vírusos időszakban, és rábíztam ebből ő mit fogad meg. Sajnos így is elvitte őt ez a vírus. Megviselt az elvesztése, és nagyon hiányzik, de az embernek el kell fogadnia, hogy minél idősebb, annál több szerette távozik”

– idézte a lap az Apostol énekesét.