Meghalt Balázs Fecó

A Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas magyar énekes, zenész 69 éves volt.

Életének hetvenedik évében, november 26-án este elhunyt Balázs Fecó Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas zenész. A felvétel 2020. június 19-én készült Budapesten a művész Emberi Méltóságért kitüntetésének átadásán.
Életének hetvenedik évében, november 26-án este elhunyt Balázs Fecó Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas zenész. A felvétel 2020. június 19-én készült Budapesten a művész Emberi Méltóságért kitüntetésének átadásán. Fotó: MTI/Mónus Márton

„Ismét megtörve és megrendülve búcsúzunk zenész barátunktól. Balázs Fecó, Nyugodj Békében”

– írta péntek kora délelőtt Facebook-oldalán az Apostol együttes. A Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas magyar énekes, zenész 69 éves volt, nevéhez fűződik a Koral együttes.

Ismét megtörve és megrendülve búcsúzunk zenész barátunktól.Balázs Fecó Nyugodj Békében.Az Apostol együttes tagjai mély fájdalommal búcsúznak tőled.

Posted by Apostol együttes on Friday, November 27, 2020

A család nevében Várkonyi Attila dj, műsorvezető az MTI-vel azt közölte:

„Mély fájdalommal tudatjuk, hogy Balázs Ferenc, Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas zenész, szerető édesapa, férj és kolléga tegnap este távozott. A rengeteg ima és orvosai minden igyekezete ellenére 13 nap küzdelem után feladta a harcot.”

Balázs Fecó régóta betegeskedett, de november közepén került kórházba, miután az elvégzett tesztek koronavírus-fertőzést mutattak ki nála. Az utolsó hírek arról szóltak, hogy nincs jó állapotban.

Tudsz te ennél jobbat is? Szerkesztő-újságírót keresünk!

Kapcsolódó hírek