Baleset

Megrázó videó került elő az Esztergom-Nyerges Rallyn történt balesetről

Bulvár

Ez nem egy nyilas házmester valami történelmi film forgatási helyszínéről, hanem Sulyok Tamást fotózták le Szegeden, egy csatorna mögött bujkálva

Baleset

Halálos baleset történt Tiszakécskénél: fának csapódott egy pickup

Már a szakrendelőket is bevonják Budapesten az oltásba

Az a cél, hogy a húsvéti ünnepek alatt is minél többen kapják meg az oltást.

RövidenRöviden
Janecskó Mária egyetemi docens, orvos egy idős férfit olt be a Pfizer-BioNTech koronavírus elleni vakcinájával a Szent János Kórház és Szakrendelő (ÉKC) Kútvölgyi Klinikai Tömbjében 2021. február 4-én.
Janecskó Mária egyetemi docens, orvos egy idős férfit olt be a Pfizer-BioNTech koronavírus elleni vakcinájával a Szent János Kórház és Szakrendelő (ÉKC) Kútvölgyi Klinikai Tömbjében 2021. február 4-én. Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Újabb szintet lép az oltás: a fővárosi oltási munkacsoport döntése alapján Budapesten a háziorvosi rendelők és a kórházi oltópontok mellett szombattól már a szakrendelőket is bevonják az oltásba, hogy a húsvéti ünnepek alatt is minél többen kapják meg az oltást – közölte Budapest Főváros Kormányhivatala.

A fővárosi háziorvosok a húsvéti ünnepekre tehát már nemcsak a kórházi oltópontokra, hanem a szakrendelői oltópontokra is beirányíthatják az oltandókat. A háziorvosok előzetes jelentése szerint szombaton és vasárnap nagyjából 15 ezer fővárosi regisztráltat fognak beoltani csak a szakrendelőkben – tájékoztattak.

Az oltáshoz szükséges Moderna vakcinát a kormányhivatal már a hétvége előtt kiszállította a 18 szakrendelőbe. A szakrendelői oltás várhatóan a hétvége után – húsvéthétfőn és kedden – is folytatódhat, ugyanis húsvétvasárnap AstraZenecát is kapnak a szakrendelők, a fővárosi háziorvosoknak erre is lehetősége van oltást szervezni.

Orbán Viktor után a Facebook is elkezdett leszámolni a valódi hírekkel.

Tavaly október óta hiába posztoljuk a cikkeinket a közösségi oldalra, a felhasználók mindössze néhány százalékának mutatja meg az algoritmus.

Oszd meg te is ezt a hírt, küldd tovább ismerőseidnek, hogy ne csak a hatalmaskodók hangja hallatsszon:

Ez is érdekelhet

Meghalt egy ember a Balatoni úton történt balesetben

Itt a bejelentés, elindul a főpolgármester-választáson Orbán korábbi államtitkára

Tűz ütött ki a Semmelweis Egyetem egyik részlegénél

„De legalább kormányozni tudnak”: elérte a 110 milliárd forintot a kórházak adóssága

Tisztítószer került a Szentkirályi ásványvizébe, ezt a szériát hívta vissza a gyártó

Mérgezés miatt kórházba került egy kiskorú a Hűvösvölgyi Gyermekotthonból, halálos dózisú gyógyszert találtak a vérében