Édesanyja házát is elherdálta a Megasztár egykori énekese

Fekete Dávid adósságai miatt már el is kellett költöznie az idős asszonynak a családi házból.

Fekete Dávid énekes, a negyedik Megasztár-sorozat második helyezettje.
Fekete Dávid énekes, a negyedik Megasztár-sorozat második helyezettje.

Évek óta tart már Fekete Dávid kálváriája, a közönség pedig március elején kapcsolódott be a történetbe, miután az énekes a Facebookon jelentette be, vége a házasságának.

Az Index cikke szerint a sztori azóta továbbgyűrűzött: kiderült, hogy az egykori megasztáros hatalmas adósságot halmozott fel, amit nem tud fizetni, az ügyfeleit átverte, méghozzá jelentős összegekkel. Egy győri nő nemrég még azt is állította, hogy az énekes egy bűnszervezet tagja.

A Blikk most azt írja, hogy a helyzet tovább romlott: Fekete Dávid gyerekkori otthona is ráment a rossz döntésekre. Az énekes édesanyja segíteni szeretett volna, de végül búcsút kellett intenie a házának, albérletbe kényszerült.

„Hosszú évek óta benne van ebben az adósságspirálban. Folyamatosan újabb és újabb helyekről próbál pénzt szerezni, hogy az előző tartozásait és persze annak kamatait kifizesse. Elkótyavetyélte az anyja házát, azt, ahol ő maga is felnőtt. Hát milyen ember az ilyen? Szegény asszony segíteni akart neki, amire ráment az otthona. Idős fejjel most albérletben kell élnie a takaros ház helyett, amelyért egész életében dolgozott”

– mondta a lapnak Fekete Dávid egyik károsultja. A hírt állítólag egy családtag is megerősítette, hogy az énekes édesanyjának panellakásba kellett költöznie a kertes házukból.

A Blikk arról is beszámolt, hogy az egykori megasztáros jelenleg csak telefonon beszél volt feleségével, vele is csupán a gyerekeikről, akiknek azonban írt egy bocsánatkérő levelet is. Ami az énekes lakhatását illeti, úgy tudni, hol az édesanyjánál, hol a féltestvérénél húzza meg magát.

Kapcsolódó hírek