Baleset

Megrázó videó került elő az Esztergom-Nyerges Rallyn történt balesetről

Belföld

Orbán a Facebookon hajrá magyarokozik, miközben Budapesten a lemondásáért tüntetnek

Bulvár

Ez nem egy nyilas házmester valami történelmi film forgatási helyszínéről, hanem Sulyok Tamást fotózták le Szegeden, egy csatorna mögött bujkálva

Ismét rekord: 275 halottat jelentettek pénteken, 11 265 új igazolt fertőzöttről tudni

RövidenRöviden
Védőfelszerelést viselő orvosok az Országos Korányi Pulmonológiai Intézet koronavírussal fertőzött betegek fogadására kialakított osztályán 2020. december 11-én.
Védőfelszerelést viselő orvosok az Országos Korányi Pulmonológiai Intézet koronavírussal fertőzött betegek fogadására kialakított osztályán 2020. december 11-én. Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Meghalt 275, többségében idős, krónikus beteg, és újabb 11 265 magyar állampolgárnál mutatták ki a koronavírus-fertőzést – közölte a koronavirus.gov.hu pénteken.

A napi halálozási szám ezzel ismét rekordot döntött, csütörtökön 272 elhunytról érkezett hír, az volt eddig a legrosszabb adat.

A kormányzati portál március 26-i összefoglalójában azt írták: 614 612-re nőtt a Magyarországon azonosított fertőzöttek száma. Az elhunytaké 19 499-re emelkedett, a gyógyultak száma 392 314.

Az aktív fertőzöttek száma 202 799-re nőtt. Kórházban 11 823 koronavírusos beteget ápolnak, közülük 1480-an vannak lélegeztetőgépen. Hatósági házi karanténban 58 667-en vannak, a mintavételek száma 4 443 610-re nőtt.

A közlemény szerint eddig 1 803 533 embert oltottak be Magyarországon, közülük 594 662-en már a második adagot is megkapták.

Orbán Viktor után a Facebook is elkezdett leszámolni a valódi hírekkel.

Tavaly október óta hiába posztoljuk a cikkeinket a közösségi oldalra, a felhasználók mindössze néhány százalékának mutatja meg az algoritmus.

Oszd meg te is ezt a hírt, küldd tovább ismerőseidnek, hogy ne csak a hatalmaskodók hangja hallatsszon:

Ez is érdekelhet

Feljelentik Orbánékat, amiért a COVID alatt valakik eltüntettek 300 milliárd forintot a lélegeztetőgépek ürügyén

Ismét berobbanhat a Covid Magyarországon, százezrek fordulnak orvoshoz légúti panaszokkal

Enyhén növekszik a szennyvízben a koronavírus örökítőanyagának koncentrációja

Gulyás Gergelynek ún. gerincműtéte volt

Pesty László: Nem zárható ki, hogy zsarolják Varga Juditot

„Akkor is hazudsz, ha kérdezel” – reagálta Bayer Zsoltnak Magyar Péter