Belföld

Drámai felvételt tettek közzé a szinte magatehetetlenül fekvő Karsai Dánielről

Baleset

Nagy baleset Budapesten, több busz is késik

Életmód

Megszűnik egy kedvelt tévécsatorna Magyarországon

Kétoldali tüdőgyulladása volt Dobrev Klárának

Dobrev Klára, a DK EP-listavezetője, képviselőjelöltje sajtótájékoztatót tart "A DK leadja az ajánlásait a Nemzeti Választási Irodának" címmel a Nemzeti Választási Iroda előtt 2019. április 18-án.
Dobrev Klára, a DK EP-listavezetője, képviselőjelöltje sajtótájékoztatót tart "A DK leadja az ajánlásait a Nemzeti Választási Irodának" címmel a Nemzeti Választási Iroda előtt 2019. április 18-án. Fotó: MTI/Máthé Zoltán

Kétoldali tüdőgyulladást okozott a koronavírus Dobrev Kláránál, akiről március elején derült ki, hogy COVID-os lett.

„Láz, köhögés és légszomj, pontosan úgy, ahogy az orvosok és a covidon átesettek mondják. Szerencsére végül nem kellett kórházba mennem, mostanra elmúlt a lázam, de a köhögés még megmaradt. Meg fogok gyógyulni”

– írta szerdai Facebook-posztjában a DK európai parlamenti képviselője.

Kemény három hét van mögöttem. A koronavírustól kétoldali tüdőgyulladásom lett. Láz, köhögés és légszomj, pontosan úgy,…

Posted by Dobrev Klára on Wednesday, March 24, 2021

Dobrev Klára megjegyezte, nem mindenki olyan szerencsés, mint ő.

„Napról napra nő azoknak a száma, akikről már csak egy bejegyzést látok itt a Facebookon, hogy itt hagyott minket, elment. Emberek, akik távoli ismerősök voltak. Emberek, akiket személyesen ismertem, akikkel az elmúlt években egymás mellé sodort minket az élet. Emberek 50, 60 vagy 70 évesen, ki fáradtan, ki tele energiával, de még élhettek volna, még élniük kellett volna”

– írta a politikus, a kormány felelősségét firtatva a járványkezelést illetően.