Bűnügy

3-as terrorfokozat van érvényben Magyarország területén

Belföld

Orbán Viktort már orvoshoz küldenék eszelős vasárnapi bejegyzése után

Baleset

Súlyos baleset történt az M2-es autóúton

Kocsis: Gyurcsány azon mesterkedik, hogy sok halott és fertőzött legyen

2006-ban már anyukájának is „gumilövedékek záporában kellett menekülnie” az Astoriától.

Kocsis Máté, a Fidesz parlamenti frakcióvezetője az őszi ülésszak végén tartott sajtótájékoztatójukon a Képviselői Irodaházban 2020. december 16-án.
Kocsis Máté, a Fidesz parlamenti frakcióvezetője az őszi ülésszak végén tartott sajtótájékoztatójukon a Képviselői Irodaházban 2020. december 16-án. Fotó: MTI/Kovács Attila

Gyurcsányéknak a sok halott „politikai előny” – hergelte követőit a Fidesz frakcióvezetője csütörtökön a Facebook-oldalán.

Kocsis Máté úgy tudja, csütörtöki bejegyzésében Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke teljesen nyilvánvalóvá tette, hogy amit hetek óta mondanak róla és „a Jakab Pétertől Fekete-Győr Andrásig tartó szolgáiról, a tudatos halálkampányukról, az mind igaz”! Gyurcsány Ferenc olyan stratégiát alkotott a baloldal számára, ami miatt a világ bármely országában „meghurcolnák” még a saját szavazói is. „Ez az ember egy világjárvány közepén azon mesterkedik, hogy sok halott és fertőzött legyen, mert az politikai előny” – magyarázta Kocsis Máté, még tovább is győzködve magát és azokat, akik elhiszik a zagyvaságait:

„igen, ez maga a stratégia”!

A halál kormánya ez. Rend helyett káoszt, egészség helyett tömeges halált hoztak. Fél év nem volt elég, hogy…

Posted by Gyurcsány Ferenc on Thursday, March 18, 2021

A Fidesz frakcióvezetője arról is írt, szerint Gyurcsány Ferenc oltásellenes kampányt „csinált”, uszított a regisztráció ellen, és petíciót is indított a vakcinák betiltásáért, mindezt azért, hogy minél több embert elbizonytalanítson, hogy a védekezéssel kapcsolatos közbeszéd megosztott legyen!

A kormánypárti politikus kitért arra is, hogy egy nyugati lapnak nemrég azt nyilatkozták, hogy minél több a bizonytalan, beoltatlan ember, (és így minél több a fertőzött, meg a halott), annál több esélyük lesz 2022-ben. „Ezt hallva sokan azt hihették, hogy ez csak valami vicc, ilyen betegek nem lehetnek ezek” – értékelt Kocsis Máté, hozzáfűzve: „de, ezek ilyen betegek „. Élükön a legbetegebb lelkű főnökükkel, aki ma feltette a koronát a tudatosan építgetett halálkampányára” – tette hozzá.

Kocsis Máté szerint amikor 2006-ban sokaknak – köztük édesanyjának is – „gumilövedékek záporában kellett menekülniük” az Astoriától, akkor azt hitte, soha nem lesz annál nyomósabb oka, hogy végtelenül megvesse Gyurcsány Ferencet, de ez ma megváltozott.

„Amit most tett és tesz, az még bűnösebb, még gonoszabb, még aljasabb dolog. A felelősség pedig egyszemélyben az övé” – szögezte le a fideszes hisztérika Isten tudja hogyan eljutva odáig, hogy több mint tíz évnyi kétharmados uralkodás után is az ellenzék nyakába varrná a kormány elkésett, káoszos járványkezelését, a napi 200-nál is több halálos áldozatot.

Kapcsolódó friss hírek

„Éppen kúrják Szájer Józsit, kértek matricát?” – A fideszesek hallani sem akarnak már az Alaptörvény atyjáról

Döbbenetes támogatottságot mértek Magyar Péter pártjának, látványosan hanyatlik a Fidesz

Jelentős felmelegedés érkezik, ekkor tér vissza a nyárias idő

Holtan találtak egy négygyermekes nyíregyházi családanyát

Riasztották a katasztrófavédelmet, több száz dolgozót menekítettek az SK komáromi akkugyárából

Nyomoz a rendőrség a reggel, egy budapesti iskolában történtek miatt