Mészáros mozaikcsaládja Orbán kérése ellenére Dubajban luxushétvégézhetett

Ember legyen a talpán, aki egy szerelmes gavallérnak parancsolni tud.

Mészáros mozaikcsaládja Orbán kérése ellenére Dubajban luxushétvégézhetett
Fotó: MTI/Komka Péter

Ha igaz Hadházy Ákos értesülése, akkor nehéz eldönteni, hogy Mészáros Lőrinc

  • ennyire csekély értelmű,
  • szándékosan tesz a kormányfője intelmeire,
  • esetleg egyik sem, hanem éppen zajlik a „Mészáros Lőrinc igenis egy önálló entitás”-imázs kialakítása.

A független parlamenti képviselő ugyanis arról írt szerdán a Facebook-oldalán, hogy minden bizonnyal az ország gázszerelője, annak „műsorvezetője”, ifjabb Mészáros Lőrinc, valamint párja utaztak négyesben Dubajba, a március 15-i hosszú hétvégére, a NER kedvenc luxus-magánrepülőjével.

Ha a mellékelt dokumentum valódi (minden jel szerint az), akkor a Gázszerelő és a Műsorvezetőnő a március 15.-i hosszú…

Posted by Hadházy Ákos on Wednesday, March 17, 2021

A dolog – ha másért már nem is – azért érdekes, mert Orbán Viktor korábban a rádióinterjújában éppen az ilyen típusú luxus kiruccanások veszélyeire figyelmeztetett. „Tanganyika, Maldív-szigetek, Dubaj – ezekről a helyekről hozzák be honfitársaink a veszélyes mutációkat. Ezeket az utakat halasszák el, mert olyan mutánsokat hozhatnak haza, amik bajba sodorhatnak másokat” – magyarázta Orbán.

Hadházy megjegyzi, ha valóbán Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea utaztak Dubajba wellnessezni az immár napi 200 halottal járó járvány közepén, „az egy mélyen felháborító történet”.

Nem Mészárosék lehetnek azonban az egyedüliek, akik a kormányközeli csókosok közül nehezen bírnak megmaradni Magyarországon: a 24.hu korábban arról írt, hogy március elején a Valton-verőembercég magángépe is Dubajban járt.

Kapcsolódó hírek