Bulvár

Magyar Péter elárverezi a „női” napszemüvegét, elképesztő összegnél tart a licit

Baleset

Ketten meghaltak egy balesetben Budapesten, a vétkes sofőr és utasai elmenekültek

Életmód

Megszűnik egy kedvelt tévécsatorna Magyarországon

Használsz cumisüveg-sterilizálót?

Cumisüvegre még akkor is szükség van, ha babánk anyatejes. Otthoni körülmények között egy vastag falú pohárral is lehet ugyan pótolni, ebből a gyerekek meglepő módon könnyedén isznak, de ha kimozdultok otthonról, kelleni fog az egyszerűbb megoldás.

cumisuveg-sterilizalo

A jól tisztítható cumisüvegek a tápszeres babák etetéséhez viszont nélkülözhetetlenek. Több darabra is szükség lesz, mert minden etetéshez, folyadékpótláshoz másikat kell használni. Ezekhez szerezz be egy cumisüveg-sterilizálót, amivel az üvegeket minden használat után alaposan ki lehet fertőtleníti.

Cumisüveg-sterilizáló elfoglalt szülőknek

A tápszer remek találmány. A tejtermelés ugyanis csak a szülés utáni napokban indul be, ezért szinte mindenkinél szükség van kezdetben kiegészítésre. Újszülötteknek speciális, allergiamegelőző tápszer ajánlott, aminek összetétele legjobban közelít az anyatejhez.

Fél éves kor után kezdetét veszi a hozzátáplálás, a kiegészítő tápszerezés azonban ez után is fennmarad, sőt egészen 3 éves korig ajánlott a bolti tej helyett tápszert vagy tejitalt itatni a gyerekekkel.

Ebben az időszakban a kisbabák még érzékenyen reagálnak a kórokozókra. Mivel védekezőrendszerük még nem alakult ki, sokkal nagyobb figyelmet kell fordítani a higiéniára és a környezet tisztaságára. Nem csak a ruhák, játékok, valamint a cumik, hanem az etetéshez használt eszközök fokozott fertőtlenítésére is szükség van. Míg korábban a szülők mindent forraltak, manapság többféle cumisüveg-sterilizáló és -melegítő szerkezet áll rendelkezésre, a hagyományos mosogatás ugyanis nem biztosít megbízható védelmet a kórokozók ellen.

A tápszert mindig adagolókanállal kimérve készítsd el. Tiszta kézzel kezdj neki, tiszta eszközökkel dolgozz, és mindig frissen készítsd el! Az állott keveréket ne tárold, inkább öntsd ki és fertőtlenítsd az üveget, nehogy baj legyen.

Forró vízgőzös fertőtlenítés

A cumisüveg-sterilizáló segítségével az etetéshez használt eszközöket gyorsan és hatékonyan lehet fertőtleníteni. A vizes forralás során a víz természetes ásványi anyagai kirakódnak a cumisüvegre. Az üveg a legkönnyebben tisztán tartható anyag, de törékenysége miatt manapság már inkább műanyag palackok készülnek, amik kifejezetten rosszul reagálnak a vízkőre. Emiatt is népszerűek a fertőtlenítő szerkezetek, amik kiszűrik a lerakódásokat.

A szabadon álló vagy a mikrohullámú sütőbe tehető verzió egyaránt praktikus. Mindkettő forró, 100°C-os vízgőz segítségével fertőtlenít, így minden kórokozót maradéktalanul elpusztít. A sterilizálás mellett használható cumisüveg és étel melegítésére, párolásra is.

Ha szeretnéd kipróbált, sokoldalú termékeinket viszonteladóként árusítani Te is, keresd áruházunkat, ahol a karbantartásához ajánlott vízkőoldót is megtaláljátok. Használjátok rendszeresen, mivel a jótállás nem terjed ki a karbantartás hiányára, ezért nem is érdemes megkockáztatni.

Kapcsolódó friss hírek

110 ezerhez közelít a külföldön dolgozó magyarok száma

Nagy baleset az M7-es autópályán, Balatonvilágosnál

Holttestet találtak az utcán Szentesen

Elképesztő pénzért kelt el Magyar Péter „női” napszemüvege

Aláírásgyűjtő aktivistákat vertek meg Budapesten

Busz és villamos karambolozott Budapesten