Belföld

Súlyos dolgokat állít Dúró Dóráról és Kocsis Mátéról Magyar Péter

Baleset

Nagy baleset Budapesten, több busz is késik

Belföld

Orbán Viktort már orvoshoz küldenék eszelős vasárnapi bejegyzése után

143-an meghaltak, 677-en vannak lélegeztetőgépen pénteken

Tovább emelkedett az új fertőzöttek száma is.

Védőfelszerelést viselő orvosok az Országos Korányi Pulmonológiai Intézet koronavírussal fertőzött betegek fogadására kialakított osztályán 2020. december 11-én.
Védőfelszerelést viselő orvosok az Országos Korányi Pulmonológiai Intézet koronavírussal fertőzött betegek fogadására kialakított osztályán 2020. december 11-én. Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Meghalt 143, többségében idős, krónikus beteg, és újabb 6369 magyar állampolgárnál mutatták ki a koronavírus-fertőzést – közölte a koronavirus.gov.hu pénteken.

A kormányzati portálon azt írták: 452 547-re nőtt a Magyarországon azonosított fertőzöttek száma. Az elhunytaké 15 619-re emelkedett, a gyógyultak száma 331 557. Az aktív fertőzöttek száma 105 371-re nőtt. Kórházban 6867 koronavírusos beteget ápolnak, közülük 677-en vannak lélegeztetőgépen. Hatósági házi karanténban 45 164-en vannak, a mintavételek száma 3 781 181-re nőtt.

Csütörtökön 152 elhunytról és 6278 új fertőzöttről közöltek adatot, szerdán 136 elhunytról és 4211 fertőzöttről érkezett hír, és 622-en voltak lélegeztetőgépen.

Csütörtökön újabb szigorításokat jelentett be a kormány, az üzleteket két hétre, az iskolákat egy hónapra bezárják, szünetelni fognak a szolgáltatások (a magánegészségügyet leszámítva), a szabadtéri maszkhasználat pedig mindenhol kötelező lesz.

Kapcsolódó friss hírek

„Éppen kúrják Szájer Józsit, kértek matricát?” – A fideszesek hallani sem akarnak már az Alaptörvény atyjáról

Döbbenetes támogatottságot mértek Magyar Péter pártjának, látványosan hanyatlik a Fidesz

Jelentős felmelegedés érkezik, ekkor tér vissza a nyárias idő

Holtan találtak egy négygyermekes nyíregyházi családanyát

Riasztották a katasztrófavédelmet, több száz dolgozót menekítettek az SK komáromi akkugyárából

Nyomoz a rendőrség a reggel, egy budapesti iskolában történtek miatt